YENİLMEZLER!

Tripic’in golüyle geriye düşen Kartal’da, sonradan oyuna giren iki isim kazanılan 3 puanda büyük pay sahibi oldu. Ljajic Skora Denge Getirirken Gökhan Töre Aboubakar’a Asist Yaptı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Ocak 2021, Pazartesi

YENİ TRANSFERLER LJAJİC &GÖKHAN

Sergen Yalçın, "Mümkün olursa forvet almak istiyoruz. Ancak şartlar bazı şeyleri yapmayı engelliyor. Aslında Ljajic ve Gökhan Töre de bizim için yeni transfer" dedi

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Sergen Yalçın, takımın yorgunluğunun maçın ikinci yarısında ortaya çıktığını söyledi.

Deneyimli hoca, "Bu da rotasyonun ne kadar önemli olduğunu gösteriyor. 6-7 farklı oyuncuyu sahaya sürebilirdim. Çünkü kapasitesi yüksek futbolculara sahibiz. Kazanmak ve ligin ilk yarısını lider bitirmek çok değerli. Ancak zor bir ikinci yarı bizi bekliyor" dedi. Yalçın transferle ilgili soruya ise "Mümkün olursa bir santrfor almak istiyoruz. Raporumu verdim ancak bu benim elimde olan bir şey değil. Ekonomi, şartlar, yabancı kontenjanı bazı şeyleri yapmayı engelliyor. Forvet dışında transfer yapacak gibi görünmüyoruz. Aslında Ljajic ve Gökhan da bizim için yeni transfer. İyi antrenman yapmaya başladılar ve fit duruma geliyorlar" cevabını verdi.

BİRBİRLERİNİ ÖVDÜLER

MAÇIN İki kahramanı Ersin Destanoğlu ve Vincent Aboubakar maçın ardından şu açıklamalarda bulundu:

ERSİN: Aboubakar gerçekten çok iyi bir golcü. Onları izlemek büyük bir zevk. Ben altyapıda oynarken Benfica'ya attığı golde tam o kalenin arkasındaydım, çok sevinmiştim.

ABOUBAKAR: Hayat hızlı geçiyor. Daha önünde oynayacağı çok maç var. Böyle devam ederse büyük bir kariyeri olur. Bizim için önemli kurtarışlar yaptı. Umarım böyle devam eder. A Milli Takım'a da seçilir. Güven olsun, Utku olsun hepsi böyle... Gol krallığını konuşmak için çok erken. Önümüzde 20 maç var. Haftada iki maç oynamak zor, toparlanma süremiz çok az. Tek amacımız var; şampiyon olmak. Aramızda olmayan taraftarlarımızı, teknik heyeti ve yönetimi mutlu etmek zorundayız.

Ogün ŞAHİNOĞLU / Sabah

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki