YÖNETİM KIRMIZI ALARM VERİYOR!

Beşiktaş yönetimi, kötü gidişe çare arama başladı...
Haberin yayılanma tarihi:22 Kasım 2021, Pazartesi

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Takımdaki Kötü Gidişata Çözüm Konusunda Teknik Direktör Sergen Yalçın’la Bir Araya Belmesi Bekleniyor

Başkan Çebi, yüksek tansiyonlu geçen Divan kurulu toplantının ardından soluğu Siyah-Beyazlılar’ın Süper Lig maçı için Alanya’da aldı. Mücadeleyi, Bahçeşehir Okulları Stadı’nda tribünden takip eden Çebi, 2-0’lık yenilgi sonrasında adeta yıkıldı. Üzgün olduğu gözlenen Başkan, yönetimdeki kurmaylarıyla bir araya gelip durum değerlendirmesi yaptı. Başkan Çebi’nin, takımdaki kötü gidişata çözüm konusunda acilen teknik direktör Sergen Yalçın’la da bir araya gelmesi bekleniyor.

ÇİFTE STANDART

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde Fatih Terim'e çıkan sarı kart akıllara Sergen Yalçın'ın gördüğü kırmızı kartı getirdi. Lig'in 8. haftasında Demir Grup Sivaspor'u 2-1 mağlup ettiği maçta Yalçın, ilk yarıda oyun alanında bulunan topa vurduğu için Yaşar Kemal Uğurlu tarafından kırmızı kartla oyundan atılmıştı.Yaşanan bu olayın ardından Siyah Beyazlı taraftarlar, çifte standart uygulanması sebebiyle sosyal medyadan büyük tepki gösterirken Galatasaray - Fenerbahçe maçında VAR'da Yaşar Kemal Uğurlu'nun olması dikkat çeken başka bir ayrıntı oldu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki