YÜZÜKLERİN EFENDİSİ ARAGORN NASIL BEŞİKTAŞLI OLDU?

Viggo Mortensen'i hepimiz Yüzüklerin Efendisi serisindeki Aragorn karakteriyle yakından tanıyoruz. Ancak ona dair bilmediğimiz çok şey var! Örneğin bir futbol ve hatta Beşiktaş hayranı olması gibi.
Haberin yayılanma tarihi:04 Mayıs 2022, Çarşamba

Beşiktaş'ın Bir Deplasman Maçına Gittiğinizi Ve Tribünde 'Beşiktaş'ım Oley!' Diye bağıran Aragorn'u Gördüğünüzü Düşünün!

Muhtemelen birkaç saniyeliğine halüsinasyon sanabilirsiniz. 26 Ekim 2012 tarihinde oynanan Kasımpaşa - Beşiktaş mücadelesinde birçok Siyah-Beyazlı taraftar aynı hissi yaşadı.

Viggo Mortensen'i Hollywood'dan Beşiktaş Tribünlerine Atan Sebep Neydi?

Mortensen, namı diğer Aragorn, Danimarka asıllı bir Amerikalı. Ancak Arjantin'de büyümüş. Bu nedenle futbolu yakından takip ediyor ve San Lorenzo taraftarlığını babasından miras olarak almış.

San Lorenzo'yu koyu bir şekilde destekleyen Mortensen, kulübün efsane oyuncusu Bambino Veira'dan aldığı bir takımı ödül törenlerinden birinde giymiş. Gazeteciler, "Takımınız kimden?" diye sorunca, "Bambino Veira" yanıtını almışlar ve bir süre "Bu yeni modacı da kim?" diye araştırma yapmışlar.

Viggo Mortensen, 2012'de "Two Faces of January" filminin çekimleri için İstanbul'a geldi. Film ekibinde bulunan bir Beşiktaş taraftarı ona üzerinde "Viggo" yazılı forma hediye etmiş.

Bu jestin ardından Beşiktaş ile ilgili araştırma yapan Mortensen, takımın Kasımpaşa ve Mersin İdman Yurdu maçlarını izlemek için tribünde yerini almış. Ardından da Bursaspor ile oynanan mücadeleye gitmiş ve tribünde "Beşiktaş'ım Oley!" diye tezahüratta bile bulunmuş.

Beşiktaşlı Olmasıyla İlgili Ne Söyledi?

İnönü Stadı'nda oynanan Bursaspor maçını tribünden takip eden Mortensen kulüple ilgili düşüncelerini Beşiktaş Dergisi'nde paylaşmıştı ve şunları söylemişti:

"Beşiktaş Dünyaca Ünlü Bir Kulüp Taraftarlarıda Bilinen Bir Topluluk. Beşiktaş’ı Çok Öncelerden Biliyor Ve Takip Ediyorum''

Kader olarak Arjantin’deki San Lorenzo ile Beşiktaş takımları arasında bir benzerlik olduğunu düşünüyorum. Onlar da devlet tarafından statlarına el konmasına karşı olarak Beşiktaş’taki feda kampanyasının bir benzerini düzenlemişlerdi. İstanbul’da bulunduğum süre içerisinde iki tane maç izledim. Takımın saldırgan oyun yapısı ve kazanma isteği çok hoşuma gitti. Taraftarların da tribünlerde yaptığı şovlar mükemmeldi. Bir sonraki maçı kapalı tribünde onların arasında izlemeyi planlıyorum. Beşiktaş’ın tarihi ve gücünü semtinden alıyor olması da beni etkileyen özelliklerinden biri"

Goal

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki