10 ARALIK BEŞİKTAŞ SALDIRISINDA ŞEHİT OLANLAR ANILDI!

İstanbul Beşiktaş’ta 10 Aralık 2016 günü meydana gelen terör saldırısında şehit düşen polisler, şehadetlerinin 6’ncı yılında Edirnekapı Polis Şehitliği’nde anıldı...
Haberin yayılanma tarihi:10 Aralık 2022, Cumartesi

Şehit Aileleri Kabir Başlarında Gözyaşlarını Tutamadı

Anma törenine İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Özmen, ilçe ve şube emniyet müdürleri ve şehit yakınları katıldı. Törenin ardından Şehitler Anıtı'na karanfil ve çiçek bırakıldı. Şehitler için Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi. Düzenlenen törenin ardından şehit kabirlerine karanfil bırakıldı. Kabir başında gözyaşı döken şehit aileleri, acılarını ilk günkü gibi yaşadıklarını söyledi.

"ÖLÜM BİZE NE UZAK NE YAKIN"

Beşiktaş ile Bursaspor karşılaşmasında görevli olduğu için Vodafone Park'a gittiğini belirten Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü Gazi Komiser Şenol Kaptanoğlu ise "Bu mesleğe başlarken hiçbir arkadaşım iş anlamında yaklaşmadı. Hepsi vatanına sevdalı insanlar olarak başladı. Bir şehidimizin lafı vardı, 'Ölüm bize ne uzak ne yakın. Ölümsüzlüğü tattık bize ne yapsın ölüm' demişti. Tim-47 direkt bana bağlı olduğu için hepsiyle mesai yaptım, hepsi pırlantaydı. Tam bir şehidin kusursuzluğu yönünde tarif edilebilecek insanlardı" diye konuştu. Beşiktaş Vodafone Stadında, 10 Aralık 2016'da terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda 40'ı emniyet mensubu 47 kişi şehit olmuştu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki