27 SENE SONRA İLK KEZ...

Beşiktaş, yeni yılın ilk maçında sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti. Tüpraş Stadı’nda oynanan karşılaşma, 3-1 Kasımpaşa’nın üstünlüğü ile sona erdi...
Haberin yayılanma tarihi:06 Ocak 2024, Cumartesi

KARA KARTAL YUVASINDA UÇAMIYOR;

Siyah Beyazlılar Kasımpaşa’dan önce konuk ettiği Fenerbahçe ve Alanyaspor’a da aynı skorlarla mağlup olmuştu. Bu sonuçla Beşiktaş 29 puanda kalırken, Kasımpaşa puanını 26’ya yükseltti. Geçici teknik direktörü Serdar Topraktepe ile 2023 yılını galibiyetle kapatan Kartal, 2024 yılına ise mağlubiyetle girdi.

27 YIL SONRA İLK!

Siyah-Beyazlılar’da başkanlar, teknik direktörler, kadrolar değişse de kötü gidişat değişmedi. Kara Kartal, dün akşam alınan sonuçla 1995-96 sezonundan tam 27 yıl sonra ilk kez evinde üst üste 3 maçı kaybetmiş oldu. Beşiktaş, o serüvende; Kocaelispor’a 3-5, Denizlispor 0-4 ve Galatasaray’a da 1-2 kaybetmişti.

TOPRAKTEPE'DEN 3 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, 18´inci haftada deplasmanda 2-1 kazanılan Hatayspor maçının 11´inde dünkü Kasımpaşa müsabakası öncesi 3 zorunlu değişikliğe gitti. Topraktepe; Afrika Kupası´na giden Colley, Masuaku ve Amartey´in yerine Necip Uysal, Emrecan Terzi ve Gedson´u sahaya sürdü. Kaleyi Mert Günok'a emanet eden Serdar Topraktepe, savunma dörtlüsünü; Onur Bulut, Necip Uysal, Zaynutdinov ve Emrecan Terzi´den oluşturdu. Orta alanda Hadziahmetovic, Salih Uçan ve Gedson´u görevlendiren Topraktepe, hücum hattının sağında Rashica, solunda ise Semih Kılıçsoy´a forma verdi. Topraktepe´nin gol yollarındaki tercihi ise Muleka oldu.

GEDSON GERİ DÖNDÜ

Siyah-Beyazlı ekibin Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, 2 maçlık aranın ardından 11´deki yerine döndü. Son olarak Fenerbahçe maçında görev alan 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, derbi maçın ilk yarısında yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edememişti. Alanyaspor ve Hatayspor karşılaşmalarında formasından uzak kalan Gedson, 2 maçlık ara sonrasında 11´de forma giydi.

SİYAH-BEYAZLILAR'DAN MAÇA İLGİ AZ

Beşiktaş’ın Kasımpaşa´yı konuk ettiği karşılaşmaya Siyah-Beyazlı taraftarların ilgisi az oldu. Beşiktaşlı futbolseverler, karşılaşmaya çok ilgi göstermezken, stadyumda büyük boşluklar dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan az sayıda Kasımpaşa taraftarı da deplasmanda tribünündeki yerini aldı.

GENÇ SEMİH YETMEDİ!

Trendyol Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş, dün sahasında karşılaştığı Kasımpaşa’ya 3-1 mağlup oldu. Siyah Beyazlılar’ın 2005 doğumlu golcüsü Semih Kılıçsoy, Kasımpaşa’ya attığı golle üst üste 2. golünü kaydetti. 18 yaşındaki futbolcu, diğer golünü ise Hatayspor karşılaşmasında atmıştı. UEFA Avrupa Konferans Ligi eleme ve grup aşamalarında da toplam 7 mücadelede forma giyen Semih, Siyah-Beyazlı takımın evinde 3-1 kazandığı KF Tirana maçında da ağları 1 kez havalandırmıştı.

SÖZLEŞMESİ YENİLENMİŞTİ

Teknik Sorumlu Serdar Topraktepe’nin 11’de görev verdiği Kılıçsoy, 81. dakikada yerini Emirhan Delibaş’a bıraktı. Genç Semih’in performansı, Kartal’a puan için yeterli olmadı. Beşiktaş’ta Semih Kılıçsoy’un sözleşmesi hafta içerisinde uzatıldı. 18 yaşındaki santrforun sözleşmesi 30 Haziran 2028’de sona erecek.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki