3 OYUNCUNUN BİLETİ KESİLDİ!

Beşiktaş'ta Vida, Welinton ve Güven Yalçın veda etmeye hazırlanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:25 Şubat 2022, Cuma

GÖRÜŞMELER OLUMSUZ

Süper Lig'de zirvenin bir hayli uzağında kalan Beşiktaş, gelecek sezonun çalışmalarına şimdiden başladı. Siyah-Beyazlı yönetim, 2 yabancısına sunduğu şartlardan ödün vermeye niyetli değil. Gurbetçi futbolcuyla da hem mali hem de gelecek planlaması ile ilgili konularda orta yol bulunamadı. Sözleşmesi biten 14 oyuncudan sadece Vida, Larin ve Güven'le yoluna devam etmek istiyor. Ancak şu ana kadar üç oyuncuyla da yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanamadı.

VIDA'YA NATİF ARAYIŞLARI BAŞLADI

Yıllık 3.4 Milyon Euro kazanan Vida, 1.5 Milyon Euro'dan 2 yıllık teklife karşılık, Milyon Euro'dan aşağı henüz düşmedi. Kariyerinin sonuna doğru daha iyi bir kontrat almayı bekleyen Hırvat stoper, Beşiktaş'ın teklifini biraz daha artırmasını istiyor. Yönetim ise 1.5 milyon Euro'da kararlı. Vida'nın yerine natif arayışlar başlatıldı. Beşiktaş'ın 1 Milyon 750 Bin Euro'luk teklifine karşılık 2.5 Milyon Euro gibi yüksek bir kontrat talebi bulunan Cyle Larin'e de bunun mümkün olmadığı aktarıldı. Oyuncunun menajerinin tavrından da rahatsız olan Siyah-Beyazlılar, pazarlıkta kapıları kapattı. Kanadalı'nın takımda kalması beklenmiyor.

GÜVEN'İN KORKUSU KULÜBEDE KALMAK

Sezon başına 6 Milyon TL seviyelerinde teklif götürülen Güven Yalçın ise bu rakamın daha fazlasını talep etti. Asıl mesele ise 23 yaşındaki forvetin kariyer planlaması. A Milli Takım'a yeniden dönüş hayali kuran golcü futbolcu, daha fazla süre alarak yedek kulübesinden kurtulmak istiyor. Yönetim, bu konuda birebir görüşme gerçekleştirdiği Güven'in kalma ihtimali %50 olarak görüyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki