4 MAÇTA FORMA GİYEBİLEN JOE KALMAK İSTİYOR!

Beşiktaş'ın devre arasında satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı İngiliz stoper Worrall, Siyah Beyazlı takımdaki geleceğiyle ilgili kararını verdi...
Haberin yayılanma tarihi:21 Mart 2024, Perşembe

FOREST KİRALAMA ÜCRETİ İSTEMEDİ;

Beşiktaş ara transferde Jones Svensson, Al - Musrati ve Ernest Muçi'nin yanı sıra Premier Lig ekibi Nottingham Forest'ın 27 yaşındaki stoperi Joe Worrall'ı kadrosuna katmıştı. Oyuncu, satın alma opsiyonuyla yarım sezon kiralandı.

Siyah-Beyazlılar, İngiliz savunmacıyı satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralarken, Forets'a bu transfer için kiralama bedeli ödenmedi. Joe Worrall ise Beşiktaş'tan yarım sezon için 600 Bin Euro maaş alacak.

Sadece 4 Maçta, 270 Dakika Oynadı

Ara transfer döneminde İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forrest'ten kiralık olarak Beşiktaş'a kazandırılan Joe Worrall, takımda düzenli olarak forma şansı bulamadı. Beşiktaş 3'ü lig biri kupada olmak üzere 4 karşılaşmaya çıkan Worrall, 270 dakika sahada kaldı. 

Beşiktaş'ta Kalmak İstiyor

Necip Uysal'la girdiği forma rekabetinde geride kalan İngiliz stoper, bu duruma rağmen takımla yoluna devam etmek istiyor. Tecrübeli stoper, yönetimle yaptığı görüşmede yeni sezonda da Siyah Beyazlı formayı giymek istediğini iletti.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki