5 TAKIMIN KADERİNİ BELİRLEYECEK FİNAL!

Lig şampiyonu Beşiktaş ile Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası için karşılaşacak....
Haberin yayılanma tarihi:18 Mayıs 2021, Salı

Karşılaşmanın sonucu, önümüzdeki sezon Avrupa kupalarına gidecek takımların netleşmesini sağlayacağı için Fenerbahçe, Trabzonspor ve Sivasspor’un da gözü bu maçta olacak.

Bu sezon 59. defa düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası, bugün İzmir’de oynanacak Fraport TAV Antalyaspor-Beşiktaş mücadelesiyle sahibini bulacak. Gürsel Aksel Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak karşılaşma, A Spor’dan canlı yayınlanacak.

Müsabakayı Geçen Yılki Finalde Olduğu Gibi Hakem Ali Palabıyık Yönetecek

Geçtiğimiz cumartesi Süper Lig şampiyonluğu kazandığı statta bu kez Türkiye Kupası için sahaya çıkacak olan Beşiktaş’ta, sakatlıkları nedeniyle daha önce sezonu kapatan Cenk, Hasic ve Aboubakar’ın yanı sıra, Karagümrük maçında omzu çıkan Ljajic de oynamayacak. Rakip Antalyaspor’da sakatlığı bulunan Serdar Gürler dışında eksik yok.

Antalya Kazanırsa Avrupa Ligi’ne Gidecek

Ziraat Türkiye Kupası finalinin sonucu önümüzdeki sezon ülkemizi Avrupa kupalarında temsil edecek takımların netleşmesini sağlayacak. Antalyaspor’un Avrupa’ya gidebilmesi için kupayı kazanmaktan başka çaresi yok. Kırmızı beyazlılar kazanırsa Avrupa Ligi’ne gidecek, Fenerbahçe ve Trabzonspor da Konferans Ligi’nde mücadele edecek. Beşiktaş’ın kupa şampiyonu olması durumunda Avrupa Ligi’ne Fenerbahçe, Konferans Ligi’ne de Trabzonspor ve ligi 5. bitiren Sivasspor gidecek. Antalyaspor ile Beşiktaş arasında bu sezon ligde oynanan iki maç da 1-1 berabere sonuçlandı.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki