7 KARTAL SİFTAH YAPACAK!

Siyah-Beyazlı takımın sezon başından beri geniş kadrosunda yer alan Demir Ege Tıknaz, Semih Kılıçsoy ve Serkan Emrecan Terzi, görev verilmesi halinde ilk kez derbide forma giyecek...
Haberin yayılanma tarihi:02 Mart 2024, Cumartesi

DEVRE ARASI TRANSFERLER

Ocak ayında Beşiktaş'a transfer olan Jonas Svensson, Joe Worrall, Al-Musrati ve Ernest Muçi de Fernando Santos'un kadro tercihine göre siyah-beyazlı takım adına ilk kez ezeli rakibi Galatasaray'a karşı maça çıkacak.

RASHICA İKİNCİ KEZ

Beşiktaş'ın Kosovalı yıldız ismi Milot Rashica, teknik direktörünün görev vermesi halinde ikinci kez Galatasaray'a karşı oynayacak. 2023 yazında Norwich City'den Beşiktaş'a transfer olan Rashica, teknik direktör Santos'un görev vermesi durumunda eski takımı Galatasaray'a karşı ikinci kez forma giyecek. Rashica geçen sezon sarı-kırmızılı formayla 30 karşılaşmada 6 kez rakip fileleri havalandırdı.

DERBİDE 42 BİN KARTAL

Kara Kartal, yarınki derbide taraftarının desteğini en iyi şekilde arkasında hissedecek. Taraftar, Fernando Santos ve öğrencileri için Dolmabahçe’de büyük itici güç olacak. Siyah-Beyazlılar, yarın akşamki derbiyi full tribünler önünde oynayacak. Satışa sunulan biletleri saniyeler içerisinde tüketen futbolseverler, Galatasaray karşısında takımlarına tam destek olacak. Tüpraş Stadı’nda tam 42 Bin Kartal yer alacak.

Fotomaç

Etiketler: derbi   Gs   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki