ABOUBAKAR KASA KOLAYLIĞI SAĞLAYACAK!

Beşiktaş'ın kadro dışı bırakılan yıldızı Vincent Aboubakar, transferin en gözde oyuncularından biri olacak gibi gözüküyor...
Haberin yayılanma tarihi:18 Aralık 2023, Pazartesi

İPLER KOPMA NOKTASINA GELDİ

Son olarak Beşiktaş'ı sosyal medya hesabından takipten çıkarak Siyah-Beyazlı camiayı kızdıran ve kulüple kopma noktasına gelen tecrübeli futbolcu için flaş bir iddia ortaya atıldı. A Spor; Kamerunlu yıldızın, bir Suudi Arabistan takımı tarafından yıllık 6.5 Milyon Dolarlık teklif aldığını öne sürdü.

SUUDİLERİ KENDİSİNE HAYRAN BIRAKMIŞTI

2021-2023 yılları arasında Suudi Arabistan'da Al Nassr forması giyen 31 yaşındaki futbolcu performansıyla Suudileri kendisine hayran bırakmıştı. Al Nassr'da 39 maça çıkan Aboubakar 13 gol, 6 asistlik katkısıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

22 MAÇ, 11 GOL, 3 ASİST!

Beşiktaş'taki üçüncü sezona da iyi başlayan Aboubakar bu sezon 22 karşılaşmada 11 kez rakip fileleri sarstı ve 3 de gol pası verdi. Ancak Aboubakar'ı saha içi performansı yakmadı.

PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ VE TAKIM İÇİ UYUMSUZLUK'

Saç ektirdiği ve toplara kafa vurmamak için sakat olduğunu öne sürdüğü iddiaları dolansa da tecrübeli oyuncu bu durumu yalanlamış ve saç ektirmediğini duyurmuştu. Beşiktaş da kadro dışı kararını 'performans düşüklüğü ve takım içi uyumsuzlukları' ifadeleriyle açıklamıştı.

RUSLAR'DAN OLAY İDDİA

Geçtiğimiz günlerde de Ruslar, tecrübeli golcü için flaş bir iddia ortaya atmışlardı. Beşiktaş'ın kadro dışı kalan yıldızı Vincent Aboubakar'ı Rus ekiplerinden Spartak Moskova kadrosuna katmak istediği öne sürülmüştü.

ÇALIMBAY'LA YENİ SAYFA

Siyah-Beyazlılar için bu sezon istenildiği gibi gitmiyor... Şenol Güneş, Burak Yılmaz önderliğinde istenilen sonuçları alamayan Beşiktaş, Rıza Çalımbay'la yeni bir sayfa açtı.

5 İSİM KADRO DIŞI KALMIŞTI

Çalımbay döneminde de inişli-çıkışlı oyun sergileyen Kara Kartal'da başkanlık koltuğuna Hasan Arat oturdu, alınan kötü sonuçların ardından da Valentin Rosier, Eric Bailly, Jean Onana, Rachid Ghezzal ve Vincent Aboubakar kadro dışı bırakılmıştı. Sakatlığı bulunan Rosier dışında diğer 4 kadro dışı kalan futbolcu dün takıma geri dönmüş ve çalışmalara başlamıştı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki