ABOUBAKAR MİLLİ TAKIMDA SAKATLANDI!

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Kamerun Milli Takımı'nın akşamki idmanında ciddi bir sakatlık yaşadı...1
Haberin yayılanma tarihi:13 Ocak 2024, Cumartesi

AFRİKA KUPASINDAN KAÖTÜ HABER;

Beşiktaş'ta gelecek ve gidecek oyuncularla ilgili yoğun bir transfer çalışması gerçekleşirken, kadro dışı bırakılan Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'da flaş bir gelişme yaşandı. CFoot'un haberine göre Kamerun Milli Takımı'nın akşamki idmanında Vincent Aboubakar ciddi bir sakatlık yaşadı. Haberde Aboubakar'ın, sakatlığı sebebiyle Afrika Kupası'nı kaçırabileceği belirtildi.

Beşiktaş'ta Kadro Dışı Bırakılmıştı

Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe'yi konuk eden ve sahadan 3-1'lik yenilgiyle ayrılan Beşiktaş'ta 5 futbolcunun kadro dışı bırakıldığı açıklanmıştı. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ve Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı kaldığı belirtilmişti.

Gremio'dan Aboubakar Açıklaması Gelmişti

Brezilya ekiplerinden Gremio'da başkan Alberto Guerra yaptığı açıklamada Aboubakar ile ilgilendiklerini açıklamıştı. Guerra, Kamerunlu yıldız için, "Menajerlerin onu Afrika Uluslar Kupası'ndan sonra Premier Lig'e götürme planı var. Bu seviyedeki bir futbolcu için bu tip talepler normal. Onu çok istiyorum ve bunu Ocak ayında yüksek bir olasılık olarak görüyorum. Oyuncuyu mümkün olduğu kadar çabuk duyurmak istiyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Aboubakar'ın Performansı

Beşiktaş'ın 9 Aralık'ta oynadığı Fenerbahçe derbisinden bu yana kadro dışı bırakılan ve forma şansı bulamayan 30 yaşındaki forvet, bu sezon çıktığı 22 maçta 11 gol 3 asist kaydetmişti.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki