AHMET NUR ÇEBİ TFF SAVAŞININ ALTINI YAKTI!

Beşiktaş Başkanı, Sözcü TV'ye önemli açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:10 Temmuz 2023, Pazartesi

"TÜRK FUTBOLUNUN KANAYAN YARASI FEDERASYONDUR"

"Türk futbolunun kanayan yarası Federasyondur. TFF olarak Tahkim ve disiplin kurulunu seçiyorsunuz. MHK'yı da siz seçiyorsunuz. Bu tarafsız olamaz. Tarafsız olmak için seçim olmalıdır. Bize listeler gelsin, biz seçelim. Kişi seçiyorsa taraflı olma ihtimalinden dolayı Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi bunu doğru bulmuyor. Burada yanlış yönetim var. Bunun içeriği değişmeli. Değişmedi. MHK Başkan adayları liste yapsınlar. Bizler de oy atalım. Bunu istemiyorlar. Her tarafı kontrol etmek gibi düşünce antidemokratiktir.''

'RAHATSIZSAN İSTİFA EDERSİN'

''Beyefendi duygusalca davranmış. Beşiktaş olmasa sen orada olamazsın. Onu bilecek kadar bilgin olmalıdır. Federasyon Başkanı beni sevsede sevmesede adil ve adaletli olmalıdır. Bu camia buna izin vermez. Hiç bir camia buna izin vermez. Rahatsızsan istifa eder, gidersin. Beşiktaş'ın varlığını kabul edeceksiniz. Çok beklersin laflarını kullanmazsın. Onun cevabını alacağız ve ona göre yol gösterecek. Beyefendi benim başkan adayı olacağımı söyleyerek yürümüş. Ben bunun olmayacağını hep söyledim. Onlar beni aday gösterip, daha sonra aday göstermekten vazgeçmediler. Ben istemedim. Bir huzursuzluk var. TFF Başkanının hareketlerinden ve tavırlarından huzursuz oluyoruz. Biraz şahsileştirdi. TFF Başkanına Ali Koç'a söylediği sözü soracağız. Bakalım ne diyecek. Sessiz kalırsa söylenmiş olarak göreceğim. Ona göre biz de tavrımızı alacağız"

PAHALI KKOMBİNE AÇIKLAMASI ''BEN SİZE JEST YAPIYORUM''

"Kombinede Avrupa'yı ayırdım. Onu izah edeyim. Örneğin bir kulüpte, kombine 6500 TL; bizde 4500 TL. Ben, 2000 TL aşağı satıyorum. Onlarda Avrupa dahil, bizde dahil değil. Ben, Avrupa fiyatlarıyla 2000 TL'yi üzerine koyduğum zaman zaten aynı yere geleceğiz. Ben, aslında size jest yapıyorum. Herhangi bir şekilde bu maçlarda elenirsek, paranız yanmasın. İyilik yapıyoruz ama anlatamadık. Kızdılar bize."

TRANSFER VE BURAK YILMAZ AÇIKLAMASI

"2-3 tane transfer yapacağız. Ekonomiye uygun hareket etmek zorundayız. Geçen sezon ara transfer döneminde 4 tane transfer yaptık. Bu 4 transfer, sanki bu dönemde yapılmış gibi düşünülebilir. Bu sayede 7-8 transfer yerine 2-3 transferle bu işi bitirebileceğiz. Burak Yılmaz, Beşiktaşlı bir kardeşimiz. Benim kızdığım 1-2 maçta durumlar oldu, kendimi o konuda hala haklı görüyorum. Ama artık biz o defterleri kapattık. Burak'ın bize verdikleri çok fazla. Geçmişle hesabımızı kapattık." 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki