AHMET NUR ÇEBİ'DEN 64 MİLYON DOLARLIK ''HATA'' DEĞİL BJK DÜŞMANLIĞI!

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen Olağan Divan Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada Beşiktaş'ın kripto şirketiyle yaptığı anlaşmaya da değindi...
Haberin yayılanma tarihi:14 Mart 2024, Perşembe

Başkan Arat, Paribu İle Yapılan Kripto Anlaşmasıyla Piyasaya Sürülen Beşiktaş Tokenlere Karşılık, Beşiktaş'ın Kasasına 206 Milyon TL Nakit Girişi Olduğunu İfade Etti;

Beşiktaş tokenin piyasaya sürüldüğü 26 Eylül tarihinde 206 milyon TL, 7,5 Milyon Dolara karşılık geliyordu.Dönemin başkanı Ahmet Nur Çebi o günlerde, ilk günden kulüp kasasına giren bu meblağ ile övünüyor, bunun bir rekor olduğunu dile getiriyordu. Oysa aynı Ahmet Nur Çebi, 2020 - 2021 sezonu şampiyonluğu sonrası kripto şirketlerinden gelen çok daha yüksek bütçeli tekliflere evet dememiş, bir türlü resmiyete dökülmeyen süreçler sonrası Beşiktaş ile masaya oturan şirketler ligde ve Şampiyonlar Ligii'ndeki kötü gidişattan sonra masadan kalkmışlardı.

BEŞİKTAŞ'YAN NEDEN BU KADAR NEFRET ETTİN A.N.ÇEBİ?

Beşiktaş'a kripto piyasasına girmesi için o gün verilen teklifler 54-72 Milyon Dolar arasındaydı. O dönemlerde görüşülen kripto firmalarının CEO'ları da bu tekliflerini doğrulamışlardı.

Hatta bugün 7,5 Milyon Euro gelir elde edilen anlaşmanın yapıldığı Paribu dahi, o günlerde Beşiktaş'a çok yüksek bir teklifte bulunmuştu.

Bugünün 7,5 Milyon Euro'luk kripto anlaşması ile övünen Ahmet Nur Çebi böylece, zamanında aksiyon alamayarak Beşiktaş'ı 64 Milyon Dolarlık inanılmaz bir gelirden mahrum bırakmış oldu.

Duhuliye

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki