ALLAH GÖZÜNÜ DOYURSUN GÖKHAN SARI

2015 yılının geride kalmasının ardından, Beşiktaş Kulübü’nün de 1 senelik gider ve ödemeleri netleşti. Bu hesaplara göre üzerlerine hiçbir zaman güneş batmayan ve camianın sürekli tartıştığı isim; BJK Ceo‘su Uğur Gökhan SARI’ya ödenen paralar neredeyse bir yılda 2-3 futbolcuya ödenen maaş ile eş değer.
Haberin yayılanma tarihi:06 Ocak 2016, Çarşamba

Serdar BİLGİLİ döneminde, Beşiktaş Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıp Kulübü mahkemeye vererek Yüzbinlerce Dolar tazminat alan Uğur Gökhan Sarı’nın ilk etapta 17BİN 500 TL olan maaşı, 60BİN TL’ye çıkarılmış.Türkiye koşullarına göre üst düzey olan bu maaştan daha başka bir detay ise, adeta dudak uçurtacak cinsten!

2 MİLYON TL HARCAMA YETKİSİ

On beş sene öncesinin Genel Müdürü ve bugünün Ceo’su Gökhan Sarı’nın 1 yılda harcama yetkisi aldığı para 2.000.000 TL. Görünen o ki Ceo SARI, bu paranın hiçbir kuruşunu ‘’Harcamam’’ dememiş. 

Hatırlanacağı üzere 31 Aralık 2013 Tarihinde Uğur Gökhan SARI’nın harcamaları yıllık brüt 1 milyon 962 bin 874 TL olarak belirtilmiş, yapılan mali genel kuruluna ait faaliyet raporunun 169. sayfasının da belirtilerek fahiş yüksek olan rakamların arasındaki yıllık artış oranı da %130 olarak dip not olarak düşülmüştü. Ceo SARI’nın o dönemden bugüne kadar yıllık harcamalarının 2MİLYON TL’nin hiçbir zaman altına düşmediği, Beşiktaş Kulübü raporları ve muhasebesinde görülmekte. 

Birçok yönetim kurulu üyelerinin bu duruma itiraz etmesine rağmen Uğur Gökhan SARI’nın önlenemez yükselişinin nedenleri de, camia arasında ayrı bir merak ve tartışma konusu.

DUYDUK MU?
ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki