Aman Dikkat Tam Bir Kumar

Beşiktaş'ın kaleci adayı Cassio Ramos'u Takvim mercek altına aldı.
Haberin yayılanma tarihi:13 Ocak 2016, Çarşamba

Brezilyalı eldiven yerden çok kötü. Ayrıca sürekli top sektiriyor... Ramos'un topu tutmayıp yumruklaması başka bir eksisi. PSV'deyken saç baş yolduran Ramos'a bazı yöneticiler de karşı çıkıyor

Beşiktaş'ın kaleci adayları arasında yer alan Cassio Ramos şimşekleri şimdiden üstüne çekti. Boyko ve Neto gibi kariyerli isimlerin arkasından Corinthians'ta oynayan Brezilyalı kalecinin gündeme gelmesi camiada kafalarda soru işareti oluşmasına neden oldu. Bugüne kadar sergilediği kötü performansla ağır eleştiriler alan Ramos kötü bir şöhrete sahip. 28 yaşındaki eldivene yediği goller nedeniyle 'kumbara' yakıştırması yapılmış durumda. Cassio Ramos'un en büyük zaafı yerden çok başarısız olması. Gerekli hamleleri yapamıyor ve iyi yer tutamıyor. Hiç soğukkanlı olmayan Brezilyalı eldiven ayrıca çok top sektiriyor. En kötü huylarından biri de gelen yavaş topları bile tutmayıp onları yumruklaması. Böylece yumrukladığı her top rakibin yeni bir atağı olarak tehlike yaratıyor. PSV'de oynadığı dönemde 5 maç oynarken yine hata üstüne hata yaptı.

HER MAÇTA "TAKIMI NE ZAMAN YAKACAK" DEDİRTTİ

PSV' de Kasımpaşa'da forma giyen Isaksson'un yedeği olan Cassio Ramos hiçbir zaman kalesinde güven vermedi. Çıktığı her maçta ne zaman takımı yakacağı tartışılan Brezilyalı eldiven Brezilya'da Serie A'da oynadığı 131 maçta 106 Libertadores Kupası'nda ise 25 maçta 13 gol yedi. Ayrıca Hollanda'da oynadığı 17 maçta 23 golü kalesinde gördü. Geçen sezon ise Brezilya'da ligde 35 maçta 29, Libertadores'te de 10 maçta 7 gol olmak üzere toplam 46 gol yedi.

GÜVEN VERMEYEN BİR GÖRÜNTÜSÜ VAR

Cassıo kalesinde güven vermeyen bir kaleci profili çiziyor. Özellikle karşı karşıya pozisyonlarda ve yerden çok kötü. Zamanlama hatası yapıyor. Her maçta topu yumruklaması ve sürekli sektirmesi tepkilere neden oluyor.

Etiketler: Kale   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki