ANTE REBİC ANTİPATİK OLMAYA BAŞLADI!

Beşiktaş, yeni transferlerinden bu sezon henüz doğru düzgün verim alabilmiş değil. Bu isimlerin başında da Ante Rebic geliyor...
Haberin yayılanma tarihi:01 Ekim 2023, Pazar

SENELİK KAZANCI 2.5 MİLYON EURO;

Milan'dan büyük beklentilerle transfer edilen Hırvat futbolcu, sakatlığı nedeniyle Konya deplasmanına da götürülmedi. Yıllık 2.5 Milyon Euro'ya Beşiktaş'a 2 yıllık imza atan Rebic, toplam 7 maçta sahaya çıkıp, sadece 180 dakika süre aldı. 28 yaşındaki sol açık, henüz skora doğrudan bir katkı da sunamadı.

Sadece Bir Lig Maçında İlk 11 Gördü

4 Süper Lig'de 107 dakika şans bulan Ante Rebic, sadece Trabzonspor maçında ilk 11 başlayabildi. 3-0 kaybedilen maçın ilk devresinin sonunda teknik direktör Şenol Güneş tarafından oyundan alındı.

Avrupa'da 73 Dakika Sahada Kaldı

Rebic, biri ilk 11 olmak üzere üç de UEFA Konferans Ligi maçlarında forma giydi. Neftçi Bakü maçına ilk başlayan ama ikinci devreye çıkamayan Rebic, Avrupa'da sadece 73 dakika sahada kalabildi.

Şenol Güneş Zaman İstedi

Kayserispor maçı sonrası basın toplantısında Ajansspor'un sorusunu yanıtlayan Güneş, Rebic'in tam olarak hazır olmadığını ve bir kaç maç daha sabredilmesi gerektiğini açıklamıştı. Ancak, Adana Demirspor'da hiç süre almayan Rebic, sakatlığı gerekçesiyle Konya deplasmanına da götürülmedi.

Sosyal medyada Ante Rebic'e yönelik tepkiler artmaya başladı. Yeni bir Adem Ljajic vakası olabileceği yorumları yapılan Ante Rebic'e karşı oluşan cephe tabiri caizse "Anti Rebic"e doğru evrilmeye başlıyor.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki