'ATİBA FORVET OYNAR!'

Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson'ın ablasından forvet sorusu...
Haberin yayılanma tarihi:24 Nisan 2021, Cumartesi

Siyah-Beyazlılarda Kayserispor Maçı Öncesi Forvette Kimin Oynayacağı Büyük Merak Konusu

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar ve Cyle Larin'in sakatlığından dolayı Kayserispor maçında forvet pozisyonunda kimin oynayacağı merak konusu olurken Atiba Hutchinson'ın ablası Toyaa Hutchinson'dan taraftarlara bir soru geldi. Takımın en golcü iki oyuncusu Vincent Aboubakar, Cenk Tosun ve Cyle Larin'in sakatlığı nedeniyle Sergen Yalçın'ı zor bir karar bekliyor.

OYNADI YİNE OYNAR

Beşiktaş'ta üç forvetin de sakat olması planları bozarken sosyal medyada forvet pozisyonunda Atiba Hutchinson'ın oynayabileceği gündeme geldi. Kanadalı orta sahanın U10 ve U11 takımlarında forvet pozisyonunda oynadığı ve burada oynamayı bildiği belirtildi.

''GERÇEKTEN BUNA İNANIYOR MUSUNUZ?''

Bu iddiaların ardından Atiba Hutchinson'ın ablası Toyaa Hutchinson, Twitter hesabından bir paylaşımda bulundu. Toyaa Hutchinson, Beşiktaş taraftarlarına seslenirken ''Gerçekten Cumartesi günü Atiba'nın forvet oynayacağına inanıyor musunuz?'' diye sordu.

KANADALI ESKİ FUTBOLCU TARTIŞMAYA DAHİL OLDU

Kanada Milli Takımı'nın eski futbolcularından Iain Hume, Toyaa'ya cevap verirken ''U10 veya U11 takımlarından beri orada oynamıyor!'' yorumunda bulundu.

''ATIBA HER YERDE OYNAR''

Beşiktaş taraftarları ise ''Neden olmasın? Tecrübesi var, elimizdeki en iyi natif olarak gözüküyor'' ve ''Atiba her yerde oynar, bizim için özel bir futbolcu'' gibi cevaplar verdi.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki