ATİBA HUTCHİNSON, AL MUSRATİ TRANSFERİ VE KAFA KARIŞIKLIĞI!

Duyduk Mu & Medya Kartalı Genel yayın yönetmeni, Hakan ÖNCÜL yazdı.
Haberin yayılanma tarihi:19 Mart 2024, Salı

Nusrati Transferinde Bir Yanık Koku, Buram Buram...

Başkan Hasan ARAT’ın konuşmasında menajeri ve/veya menajerlik ücreti “1 varmış, 1 yokmuş” diyerek, sanırım dil sürçmesi yaşadığı için emin olamadım!

OYUNCUNUN;

Menajerleri var mı, yok mu?

Hüseyin YÜCEL açıktan aracılarla indi mi havuz başına, kimler çıktı karşısına?

Muhasebeleşme ne şekilde vuku buldu?

ATİBA VE NUSRATİ

Bir sohbetimiz esnasında, Atiba Hutchinson’un BJK’ya kazandırılmasının baş mimarı Erdal TORUNOĞULLARI’ndan transferinin hikâyesini dinlemiştim. Şimdilerde her nedense kayıplarda, telefonlara da çıkmıyor. Bu yüzden aklımda kaldığı kadarını aktaracağım. Fikret ORMAN ve Ahmet Nur ÇEBİ döneminin çok hızlı, şimdilerin en sessiz yöneticisi aynen şöyle anlatmıştı.

“Atiba ve menajeri ile Hollanda’da buluştuk. İlk transfer görüşmem olduğu için çok heyecanlıydım. O dönemler kendisinin yıllık kazancı 500 Bin Euro civarındaydı. Ne kazanıyorsan iki katı dedim. Çayını bile bitirmeden hemen kalktı. Ertesi gün tekrar buluştuk ve kendisini BEŞİKTAŞLI yapan imzayı attı.

Atiba’nın futbol takımına yıllarca katkısını varın sizler hesaplayın. Bakınız pırıl pırıl, bem beyaz bir İLK transfer. Piru pak.

BAŞKANLAR DA HATA YAPAR!

NUSRATİ’nin oğlunun ismi Kartal falan değil, Yousif. Nedir bu transferden bir başarı hikâyesi çıkartma çabası?

BJK Resmî sitesinde yayınlanan Başkan Hasan ARAT’ın NUSRATİ ile ilgili trollendiği bölümlerin çıkarılması, iletişimden sorumlu Okay KARACAN’a hiç yakışmadı. Hasan ARAT ulu, yüce bir varlık değil kul, kendisi de insan. Tabiatı ile hata yapacak. Örtmek, sansürlemek, ilgili bölümleri çıkartmak da nedir?

Taktir edersiniz ki 400-500 Milyon TL’nin üzerinde BJK’ya bir maliyet getiren, tartışmalı bir transferi ve bunca araştırmayı tek bir yazıya sığdırmamız mümkün değil. Yüksek müsaadelerinizle yazı dizimiz biraz uzun olacak.  Arkası yarın diyerek bizler araştırma ve çalışmalarımıza geri dönelim.

(Şimdilik) Hak Edene Saygılarımla
         Hakan ÖNCÜL.

Etiketler:   Etiket Eklenmemiş.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki