Atilla Türker "Ölüm Tehditleri Alıyorum!"

Habertürk Gazetesi Yazarı Atilla Türker'den gündemi sarsacak iddialar geldi.
Haberin yayılanma tarihi:16 Haziran 2018, Cumartesi

Ölüm tehtidleri aldığını belirten Türker, "Ölüm tehtidleri alıyorum. Hiç önemli değil doğruları yazmaya devam. Son elde ettiğim bilgiyse Hugo Rodallega Trabzonspor'a gittiği zaman bonservis bedelini Beşiktaş ödedi" dedi.

Atilla Türker, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

Önceki sezonun devre arasında Mehmet Ekici transferi gündeme damga vurmuştu.

''Trabzonspor ve Beşiktaş arasında, Mehmet Ekici'nin Beşiktaş dışında hiçbir takıma verilmemesi adına bir anlaşma yapılmış. Fenerbahçe, Trabzonspor'a 2 Milyon Euro teklif ediyor, Trabzonspor ise 3 Milyon Euro zarara uğruyor. Bunun karşılığında Olcay Şahan Trabzonspor'a bedavaya yakın transfer oluyor ve kendi takımında şans bulamayan Mertcan Çam 800 Bin dolara Beşiktaş'a gidiyor"

"Hugo Rodallega Trabzonspor'a gittiği zaman bonservis bedelini Beşiktaş ödedi. Bunun da belgeleri gelecek. Muharrem Usta hayır olmadı derse yüz yüze de görüşürüz"

"Ölüm tehditleri de alıyorum, hiç önemli değil doğruları yazmaya devam. Ünlü kişiler görüşmek için de arıyor. Bu işin Beşiktaş'ı Fenerbahçe'si yok. Herkes elini taşın altına koymalıdır. Beşiktaş, Mehmet Ekici Fenerbahçe'ye gitmesin diye çok para harcadı, eline ne geçti? Önemli olan etik anlamda işlerin yürümesi ve saha içinde olan rekabettir. Kimseye saygısızlık niyetimiz yok. Ortada belgeleriyle ortaya konmuş vahim bir durum var, Beşiktaş'ın durduk yerde kasasından çıkan 3-4 milyon euro beni üzüyor, üstelik tek amaç Mehmet Ekici'nin Fenerbahçe’ye gitmemesi"

"Fenerbahçe'de Boluspor'un üzerinden 1 Milyon Euro para aklama durumu var. Yedek kaleciyi Boluspor'a 1 Milyon Euroya veriyorsun. Boluspor'un bütçesi bu kadar değil. İnsanların etik ve saygılı davranması gerekiyor. Mehmet Ekici olayında, kaleci olayında yanlış durumlar var. Hangi takım olduğu önemli değil. Bu belgeleri onca tehdide rağmen yayınlamak kolay mı? Fikret Orman bana divan kurulunda çok ağır konuştu, hadi şimdi konuşsun. Muharrem Usta Trabzonspor'u batırdı gitti. Kimsenin kılı kıpırdamıyor"

Negredo'nun menajeri hakkımda dava açacaktı. Hala bir şey çıkmadı

''Ne zaman dava açacak bekliyorum. Bu arada gazeteciler bu konular hakkında da soru sormuyor. İşin traji komik tarafı da bu!" 

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki