Avusturya Kampında Son Antrenman

Beşiktaş, 10 gün süren Avusturya kampının son antrenmanını yaptı. Leogang bölgesinde gerçekleşen son çalışmaya sağ arka adalesinde ağrıları olan Gökhan Gönül katılmazken, Kerim Frei koşu yapmakla yetindi.
Haberin yayılanma tarihi:30 Temmuz 2016, Cumartesi

Taktik ağırlıklı çalışmaların yapıldığı antrenmana, teknik direktör Şenol Güneş damga vurdu. Deneyimli teknik adam, antrenmanı sık sık durdurarak oyunculara uyarılarda bulundu.

Futbolcuların topu savunmadan çıkarırken 5'ten fazla paslaşmamalarını isteyen Güneş, hücum oyuncularının da topu kazanmak için toplu halde baskı yapmalarını istedi.

Şenol Güneş yoğun geçen pas çalışması sonrası, oyuncularına espri yapmayı da ihmal etmedi. Güneş'in, futbolcularına "Maşallah arı gibisiniz ama bal yapmayan arı" diyerek takılması gözlerden kaçmadı.

Antrenmanın son bölümünde Cenk, Oğuzhan ve Aras serbest vuruş çalışması yaptı... Cenk ve Oğuzhan başarılı şutlarıyla dikkat çekti.

Beşiktaş, La Liga ekiplerinden Eibar ile oynayacağı hazırlık maçının ardından Avusturya kampını tamamlayacak ve İstanbul'a dönecek.

 

Etiketler: Kamp   BEŞİKTAŞ   idman   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki