B PLANI LUCESCU!

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın görev süresinin 27 Aralık Çarşamba gününe kadar uzatan Beşiktaş, 2024 yılına yeni bir hocayla girmek için çalışmalarını sürdürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:20 Aralık 2023, Çarşamba

TANIDIK İSİM;

Çebi yönetimi tarafından 18 Aralık'a kadar sözleşme yapılan teknik direktör Rıza Çalımbay’ın görev süresinin 27 Aralık Çarşamba gününe kadar uzatıldığını açıklamıştı. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, “Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay ile önceki yönetim kurulunun yapmış olduğu sözleşme uyarınca 18 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan görüşmeler, 27 Aralık Çarşamba günü yapılacak olup kamuoyuna bilgi verilecektir” ifadelerine yer verilmişti.

"Bu Seneyi Böyle Tamamlayıp Vedalaşırız”

Teknik direktör Rıza Çalımbay, bu karar sonrasında yöneticiler Feyyaz Uçar ve Samet Aybaba’yla görüşüp, “Kulübün tasarrufuna saygım sonsuz. Ama hiçbir kadro planları olmayan bir ekip elime verildi. Takviye yapıp yeni sezonda takımı direkt şampiyonluğa oynatırdım. Ama karar bu yönde yapacak bir şey yok. Bu seneyi böyle tamamlayıp vedalaşırız.” dediği öğrenildi.

Yeni Yıla Yeni Hoca

Haberde, Beşiktaş yönetiminin 2024 yılına yeni bir teknik direktörle girmek için çalışmalara başladığı ve bu doğrultuda gündemine siyah beyazlı kulübün eski hocasına gündemine aldığı kaydedildi.

Hansi Flick olumsuz Yanıt Verdi

Kara Kartal’da son 2 günde yaşanan gelişmelerin ardından gözler, yeni hoca konusuna çevrildi. Seçim sürecinde Alman teknik adam Hansi Flick’le görüştüğünü söyleyen başkan Hasan Arat’ın, 58 yaşındaki teknik adamdan olumsuz yanıt aldığı ortaya çıktı. Flick’in yeni sezonda Borussia Dortmund’un başında olması bekleniyor.

Rota Lucescu'ya Çevrildi

Flick'ten olumsuz yanıt alan Siyah-Beyazlı yönetimin, rotayı eski hocası Mircea Lucescu’ya çevirdiği bildirildi. Yönetimin son olarak Ukrayna kulübü Dinamo Kiev’i çalıştıran 78 yaşındaki teknik amla 1.5 yıl Luce’yle sözleşme yapıp Miroslav Klose’yi de yardımcısı yapmayı planladığı bildirildi. 

Rumen teknik adam ülkemizde daha önce Beşiktaş ve Galatasaray'ı çalıştırmış her iki takımla da lig şampiyonluğu yaşamıştı.  

Luce'nin Sözleşmesi Bitince Yerine Klose Geçecek

Projeye göre Lucescu'nun 1,5 yıllık sözleşmesinin sona ermesinin ardından yardımcısı Klose’nin Kartal’ın başına geçmesi düşünülüyor. 

Klose Şu An Boşta

Futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra Bayern Münih U17 takımını çalıştıran Alman futbolunun efsane ismi Klose, daha sonra Bayern A Takımı'nda Hansi Flick'in yardımcılığını yaptı. 45 yaşındaki futbol adamı son olarak Avusturya 1. Lig ekibi SCR Altach'ın teknik direktörlüğünü yaptı. Klose Mart 2023'ten bu yana boşta bulunuyor.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki