BAŞKAN ADAYI HASAN ARAT 'VİTES YÜKSELTTİ!'

Beşiktaş başkan adaylarından Hasan Arat, düzenlendiği basın toplantısında Siyah-Beyazlı kulübün iki efsane ismi Samet Aybaba ve Feyyaz Uçar'ın ekibinde yer alacağını duyurdu...
Haberin yayılanma tarihi:28 Kasım 2023, Salı

''SPORU SPORCULAR YÖNETECEK''

Samet Aybaba'nın Futbol Takımları Genel Koordinatörü olacağını belirten Hasan Arat, "Biz sporu ve idareyi ayırıp hedefleri belirli bir noktada toplayacağız. Sporu sporcular yönetecek. Sporu spordan gelenler yönetecek. Kendilerinden gelen raporlar doğrultusunda biz kilidi açmak için çalışacağız. Beşiktaşlı sandığı gelsin oyunu atsın. Biz bir vizyon ortaya koyduk. Sporu bilenler, sporun içinden gelenler bunu iyi biliyorlar. Oluşturacağımız iskeletin Beşiktaş'taki lider Samet Aybaba olacak. Çok kıymetli bir görevlendirmedir. Altyapı, kadın futbolu, A takım hepsinin anahtarı  Aybaba'da olacak" dedi.

"GURUR DUYUYORUM" 

Hasan Arat, Beşiktaş'ın efsanelerinden Feyyaz Uçar'ın futboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi olacağını söyledi. Basın Toplantısında Açıklamalarda Bulunan Feyyaz Uçar Şu İfadeleri Kullandı:

"Hasan Arat'a, böyle sorumluluk yüklü bir göreve beni düşündüğü için teşekkür ediyorum. Kariyerlerini sonlandırmış futbolcuların birçoğu, böyle bir görevi bekler. Çok azı buna erişir. Beşiktaş'ta kaptanlığımı yapan Samet Aybaba'yla, Rıza Çalımbay'la birlikte olmak çok güzel. İlerleyen dönemde bildiğim, tanıdığım, sevdiğim ortamda olacağım için çok mutluyum. Bu seçimde çok fazla proje konuşuluyor. Bu da bizlerin çok hoşuna gidiyor. Daha önceki seçimlerde kişiler üstünden yürürdü. Böyle bir ön hazırlığın içinde olmaktan gurur duyuyorum. Göreve gelirsek, sadece Beşiktaş için çalışacağım, Beşiktaş için mesai harcayacağım."

"TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLSUN"

Samet Aybaba Yaptığı Açıklamada Şunları Söyledi:

"Başkanımızla uzun bir süre önce konuştuk. 'Birlikte Beşiktaşlılar ile bir yola çıkıyorum var mısın?' dedi. Tabii ki varım dedim. Oradan yürüyüşe başladık. Nasıl yönetilir, ne yapılır, transfer, altyapı, tesisler ve spor okulları. Bunlarla ilgili uzun süredir çalışıyorum. Uzun yıllardır futbolu futbolun içinden gelenlerin yönetmesi gerektiğine vurgu yapardım. Büyük bir örnek bence. Sadece biz değil, başkanımızdan bu kulübün sporcusu olması. Sadece başkanımız değil üçümüz de böyleyiz. Bence çok önemli. Rol model ortaya çıksın. Türk futboluna örnek olsun. Biz projelerimizin hepsini başarılı şekilde yapacağımıza inanıyorum. Her şeye çok çalıştım. Transferlere de çalıştım, takımın mevcut kadrosuna da çalıştım. Altyapı konusunda mütevazı olmayayım, Türkiye'de en iyi benimdir. Severim, evlatlarımızın bir yere gelmesini çok isterim. Onlar iyi yere geldiğinde herkes çok mutlu olacak bu beni çok etkiler. 2013'te Beşiktaş'ta çalışırken Antalya'da TSYD toplantısı vardı. Orada altyapıya gitmeye utanıyorum dedim. Bir konteynerde soyunuyor çocuklar. Çok kısıtlı imkanlarda. O zaman herkes söylerken, 'altyapıya önem vereceğiz, tesis yapacağız'. Bu güne kadar olmadı. Ben içinde olmamama rağmen Beşiktaş'ın altyapısına bir tesis kazandırmak için 6 ayımı verdim. Bir arazi ortaya çıktı. Biz yapacağız, Beşiktaş'ın altyapısını o araziye götürüp Türkiye'nin en iyi tesisini yapacağız. Samet Aybaba: "Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Bizi bu konuda görevlendirdi. Biz Beşiktaş ailesiyiz. Rıza her yerde beni kovalar biliyorsunuz. En çok maça çıkan bendim. Sonunda beni geçti. Aradım, 'Rıza dedim, nedir bu senden çektiğim. Kaptanlıkta beni kovalıyorsun, hocalıkta beni kovalıyorsun'. Biz bir aileyiz. Tabii ki sorunlarımız olacak. Keyifli günler olacak kötü günler olacak. Her şeyin en iyisini yapacağımıza inanıyorum. Seçimden sonra göreceksiniz Beşiktaş'ta her şey çok güzel olacak.''

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki