BAŞKAN ÇEBİ TÜPRAŞ İMZA TÖRENİNDE ''SABIR'' İSTEDİ!

Beşiktaş'ın Tüpraş ile yaptığı stadyum isim sponsorluğu anlaşması basın toplantısı gerçekleştirildi...
Haberin yayılanma tarihi:28 Eylül 2023, Perşembe

Stadın Yeni Adı; Beşiktaş Tüpraş Stadyumu

Beşiktaş Kulübü stadyum isim sponsorluğu için Tüpraş ile dev bir anlaşma yaptı. Siyah Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada Tüpraş ile yıllık primler dahil toplam 230 Milyon TL + KDV karşılığında anlaşmaya varıldığı duyuruldu. Dolmabahçe’deki yeni stadın adı: ‘Beşiktaş Tüpraş Stadyumu’ oldu. Bilindiği gibi, Beşiktaş'ın stadyum isim hakkı daha önce Vodafone ile yapılan anlaşma gereği bu şirketin adını taşıyordu.

"Rahmi Koç'a Bir Kez Daha Teşekkür Ediyorum"

Lasmanda ilk olarak söz alan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, şu ifadeleri kullandı: "Burada Beşiktaş tarihinin en yüksek stat isim sponsorluğuyla ilgili sizlerle lansmanda buluştuk. Bu bir süreç aldı. Ancak istediğimiz şekilde sona erdi. Tüpraş ailesine, sayın ağabeyimiz Rahmi Koç'a teşekkür ediyorum. Çok önemli bir marka. Milli bir dev. İki kuruluşun birarada bulunması hem bizim hem de Tüpraş için önemli. Sponsorluk görüşmeleri yapan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz. Kızımız güzeldi. Herkes ister, bir kişiye verirsiniz. Tüpraş'a teşekkür ediyoruz. Beşiktaş tarihinin isim sponsorluğu altında maddi alamda en yüksek değerli anlaşmadır. Milli devle, markamız yakışır şekilde örtüşmesi beni ayrıca mutlu etti. Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç'a bir kez daha teşekkür ediyorum."

İbrahim Yelmenoğlu: "Sponsorluklarımızı Çok Önemsiyoruz"

"Sadece Tüpraş için değil Beşiktaş için de tarihi bir gün. Bugün Tüpraş'ın Beşiktaş'a geldiği gün. Tüpraş, Türkiye'nin en büyük sanayi şirketi. Yıllardır birinciliğimizi kimseye kaptırmadık. Planlarımızın hepsi sürdürülebilirlikle ilgili. Bütün ekonomik yatırımlar ve gelişmeler; spor, kültürle bir anlam ifade ediyor. Tüpraş olarak pek çok reklam, yardımda bulunuyoruz. Pekçok sponsorluğumuz devam ediyor. Sponsorluklarımızı çok önemsiyoruz. Tüpraş'ın reklama mı ihtiyacı var deniyor. Sponsorluklar bizim sürdürülebilirliğimiz için önemli. Büyük kurumlarla işbirliğimiz daha geniş kitlelere yayılmasını sağlıyor. Beşiktaş sponsorluğunu çok önemsiyoruz. İki taraf için de hayırlı olsun."

"Bizde Memnunuz"

Her iki tarafında mutlu olduğunu dile getiren Ahmet Nur Çebi, "Anladığım kadarıyla Tüpraş da bizden memnun. İbrahim Bey'in ifadelerinden bunu anlıyorum. Biz de memnunuz." dedi.

"Rahmi Bey'in Beşiktaşlı Olması Bu Sponsorlukta Önemli Oldu"

"Bu bir süreç. Bu süreç içerisinde görüşmeler önemliydi. Mümkün olduğu kadar sessiz yapmamız gerekirdi. Camiaya nasıl kabul ederse öyle kabul etsin. Rahmi Bey'in desteğini herkes biliyor. Bu süreci yönetirken emeğimizin yok kabul edilmesini de doğru bulmuyorum. O süreç oldukça pazarlıklı ve sıkıydı. Rahmi Bey evet Beşiktaş'ın yanındayım derken, çok ısrarcı olduk. Rahmi Bey'in Beşiktaşlı olması bu sponsorlukta önemli oldu. Onu da söylemek lazım.

"Futbolun İçinde Bunlar Var 120 Yıllık Kulübüz"

Dün akşam Adana Demirspor karşısında alınan 4-2'lik mağlubiyeti de değerlendiren Çebi, "Adana Demirspor maçı tatsız bir maçtı. Ben üzüldüm, taraftar üzüldü, camia üzüldü. Futbolun içinde bunlar var. 120 yıllık kulübüz. Sabır gösterirsek takımımızın sezon sonu hedefe ulaşacağından şüphem yok. Her maçın skoruna göre alkış ya da eleştiri doğru değil. Birlik ve beraberlik içinde olalım. Sabır gösterelim. Takıma, hocama güveniyorum. Yaşanan bir trafik kazası. Ne ben Beşiktaş'ın başkanlığından ne de Rahmi Koç mağlubiyet aldık diye sponsorluktan vazgeçeriz."

"Sponsorluk Gelirleri İkiye Katlandı"

"Sponsorluk gelirleri ile diğer gelirler arasındaki denge nasıl? sorusuna ise Çebi: şu cevabı verdi: "Yayın gelirleri düştü. Sağ olsun Beşiktaş'a verdikleri değerden dolayı sponsorluk gelirleri geçmişe göre rakam iki kat arttı. Göğüs reklamını Rain ile yaptık. Belki de en önemli göğüs reklamıydı. Beko'nun şimdi Tüpraş'ın destekleri. Hepsini biraraya aldığımızda sponsorluk gelirleri ikiye katlandı."

Play-Off Açıklaması

"Sponsorlukların devamı için futbol takımı için hemen hemen tamamlandı. Sezonun neredeyse üçte biri geçmesine karşın zaman kaybedildi diye bir kanı var. Tüpraş ile sezonluk olarak el sıkıştık. Onlara anlayışları için teşekkür ediyorum. Yayın gelirlerinin düşmesinin sebebi Türk futbolunun bence her kesime doğru izah edilmemesinden kaynaklanıyor. Sadece TFF'ye mal etmek doğru değil. Hepsi bir bütün. Ya hep beraber bunu yukarı çıkaracağız ya da aşağı gideceğiz. Kötüyü tersine çevirmemiz gerekiyor. Futbolun çok önemli olduğunu dünya kabul ediyor. Biz yeterince farkına varamadık. Galibiyetler ve mağlubiyetlere bakıyoruz. Sadece sonuçlara göre kulüplerimizi kamuoyuna sunmaya çalışmak doğru bir mantık değil. Play-off bütün kulüplerin alacağı ortak karar olacak. Ayrıca o turnuvada keyif ve gelirdir. Bu sezon da olursa hay hay. Destek veririm. Top oynamaktan mücadele etmekten kaçmak gereksiz. Biz bunu destekleyici oluruz.

"Ekibime, Futbolcularıma, Hocama Ve Yöneticilerime Güveniyorum"

Adana Demirspor mağlubiyeti sonrası lige havlu atıldığı iddialarına değinen Çebi, "Daha ligin başındayız. Daha önümüzde onlarca maç var. Ekibime, futbolcularıma, hocama ve yöneticilerime güveniyorum. Her maçın sonucuna göre değerlendirme yaparsak takım üzerinde gerginlik yaratıyor. Sabırla beklemelerini, itidalli olmalarını istiyorum. Pandemi döneminde bu takımdan bir şey olmaz denilen bu takımı bu noktaya biz getirdik. Tarihi biraz analiz ederek sonuçlara göre bakmamalarını öncelikle birlik ve beraberlik içinde olmalarını istiyorum." dedi.

"Güneş - Salih Baba Oğul Gibi"

"Maç bitmiş. Kaybetmek acı bir şeydir. O süreçte herkes gergin. Şenol hoca ile Salih Uçan arasındaki bağın baba oğul ilişkisi olduğunu bilseniz kötü düşünmezdiniz. Bir an önce oyuncuları içeri almak istiyor. Haklı olarak bitmiş bir üzüntü var. Bu soruyu da kendisine sormanızda fayda var. Kesinlikle art niyet olmadığını söylüyorum. İkisi arasındaki ilişkiyi de bilen benim. Sadece çekip içeri sokma arzusu. Oyuncuyu itme olarak değil, oyuncuyu soyunma odasına sokma olarak bakıyor. Anlık ve oradaki ambianstan oyuncularını çıkarma hareketi olarak değerlendiriyorum. Onlar kendi aralarında hallederler. Salih'i ben değiştiremem. Bu kadar büyütülmeye gerek yok. İkisinin arasındaki saygı ve sevgiyi bilebilseniz oradaki hareketi daha iyi anlardınız. İkisi arasındaki baba-oğul ilişkisi daha üst düzeyde"

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki