BAŞKAN ÇEBİ'NİN ''VİZYONU'' BURAK YILMAZ İLE DEVAM KARARI!

Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelen Burak Yılmaz ile devam kararı alındı...
Haberin yayılanma tarihi:07 Kasım 2023, Salı

ÇEBİ 'RİCALARI' KABUL ETTİ Mİ?

Lig’in 11. haftasında deplasmanda Antalyaspor’a mağlup olan Beşiktaş’ta maç sonrası yaşanan kriz gündeme oturmuştu. Siyah Beyazlılarda teknik sorumlu Burak Yılmaz ortada bazı yanlış durumların olduğunu ve başkan Ahmet Nur Çebi’den bazı ricalarının olacağını açıklamıştı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

“Beşiktaş'ta kaos var, biz de vuralım. Beşiktaş'ta kaos falan yok abi. Bu nedir? Başkanımla görüşeceğim. Kimse merak etmesin herkes. Başkanımla saygılı şekilde elini öper ayrılırım. Ama kalıyorsam da isteğim olacak. Burada teknik direktör olmak isteyen büyüklerimiz var. Her şeyi konuşuyoruz. Bunları duyuyoruz. İzlemiyorum. Etkilenmemeye çalışıyorum. Kanal kanal geziyorlar. Ben şimdi başkanımla konuşacağım. 3-4 Aralık’a kadar devam edeceksem küçük bir isteğim olacak. Olmayacaksa yarın teşekkür edeceğim ve ayrılacağım” ifadelerini kullandı.

KONGRE'YE KADAR DEVAM

Ahmet Nur Çebi ve Siyah-Beyazlı takımın teknik sorumlusu Burak Yılmaz tesislerde bir araya geldi.Yapılan görüşmenin ardından yola devam etme kararı çıktı. BJK'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurula kadar takımın başında teknik sorumlu olarak Burak Yılmaz’ın devam etmesi bekleniyor.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki