Bekle Stockholm KARA KARTAL GELİYOR

UEFA Kupası son 16 turu rövanş maçında temsilcimiz Beşiktaş, konuk ettiği Yunan ekibi Olympiakos'u 4-1 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi...
Haberin yayılanma tarihi:16 Mart 2017, Perşembe

STAT KAPALI GİŞE

Vodafone Arena'da oynanacak kritik maç öncesi siyah-beyazlı takımın taraftarları stadı doldurmaya başladı. Biletlerin tükendiği hafta içerisinde açıklanırken, yaklaşık 40 bin Beşiktaş taraftarının tribünde takımlarını desteklemesi bekleniyor. Öte yandan siyah-beyazlı taraftarların sürpriz bir koreografi hazırladığı ve maçın başlama düdüğüyle şovlarını yapacakları bildirildi. Olympiakos taraftarları ise alınan güvenlik önlemleri kararı sebebiyle takımlarını destekleyemeyecek.

MARCELO KADRODAN ÇIKARILDI

Beşiktaş’ta bu akşam oynayıp oynamayacağı merakla beklenen Marcelo’nun durumu belli oldu. Kayserispor maçında sakatlandıktan sonra 2 gün tedavi olan ve dün akşam idmana çıkan Marcelo idmanı tamamlamasına rağmen bu sabah ağrılarının nüksetmesi üzerine kadrodan çıkartıldı. Beşiktaş’ın Olympiakos ile bu akşam saat 21:00’de oynayacağı Uefa Avrupa Ligi son 16 eleme turu rövanş karşılaşmasında Marcelo’nun yerine Matej Mitrovic görev yapacak.

MITROVIC AVRUPA'YA ALIŞTI

Siyah-beyazlı takımda Kayserispor ile oynanan lig maçında sakatlanan Marcelo Guedes'in yerine Teknik Direktör Şenol Güneş, tandemde Tosic ile birlikte Mitrovic'i sahaya sürdü. Devre arasında Beşiktaş'a transfer olan Mitrovic, üçüncü kez Avrupa Ligi'nde siyah-beyazlı formayı terletecek. Genç stoper daha önce 9 maçta Beşiktaş formasını giydi ve bunların 5'inde ilk 11'de sahaya çıktı.

HÜCUMDA DEĞİŞİKLİK YOK

İkinci devre başladığından itibaren hücumda zorunlu olmadığı sürece değişikliğe gitmeyen deneyimli çalıştırıcı, Olympiakos karşısında da ileri uçta oynayan oyuncularında değişikliğe gitmedi. Cenk'in yerine Aboubakar'ı tek forvet olarak saha süren Şenol Güneş, kanatlarda Babel ve Quaresma'ya yer verdi. Kamerunlu golcünün arkasında ise Talisca görev alacak.

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki