BEŞİKTAŞ 0-0 LILLE

Beşiktaş, Avusturya’daki ikinci hazırlık maçını Fransa’nın Lille takımıyla yaptı.
Haberin yayılanma tarihi:26 Temmuz 2015, Pazar

Beşiktaş, Avustruya kampına hazırlık maçları ile devam ediyor. Siyah Beyazlılar Fransa'da Lille ile karşılaştı. Oldukça düşük tempoda geçen maçta gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0-0 berabere bitti. Beşiktaş böylece ikinci hazırlık maçında da galibiyet ile tanışamadı.

Beşiktaş atakları yoğunlaştı

Gökhan Töre ve Mustafa Pektemek'in oyuna girmesi ile Beşiktaş daha ofansif bir görüntü sergilemeye başladı. Ataklar da buldu ancak usta ayaklar pozisyonları gole bir türlü çeviremedi.

Mutlak gol kaçtı

Kartal maçın 65. dakikasında gole çok yaklaştı. Mustafa Pektemek'in de oyuna girmesi ile rakip sahad adaha fazla gözüken Beşiktaş'ta kale önünde Cenk Tosun topa dokunamayınca mutlak gol kaçtı.

Sıcak hava etkisi

Şenol Güneş'in öğrencileri topa daha fazla hakim olarak hızlı rakibine atak şansı tanımamaya çalışıyor. Oyunun yavaş geçmesinde sıcak havanın ve futbolculara uygulanan ağır antrenmanların da etkisi bulunuyor.

Beşiktaş daha istekli başladı

Maça Beşiktaş başladı. Kartal ilk maça oranla maça daha istekli başlayan taraf oldu. Takımın orta sahadaki dinamassu olarak kabul edilen Sosa ile gole çok yaklaştı ancak top az farkla auta çıktı.

Avusturya'da kamp yapan Beşiktaş, Fransa'nın Lille takımı ile karşılaşıyor. İlk hazırlık maçında Sturm Graz'a 2-0 yenilen Kartal, 2. hazırlık maçına çıkıyor. Şenol Güneş sürpriz bir ilk 11 sahaya sürdü.

Q7 ve Rhodolfo maçta yok

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden Quaresma ve kampa dün katılan Rhodolfo maç kadrosunda yer almadı.

Etiketler: BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki