BEŞİKTAŞ 1-1 DÖKÜLÜYOR!

Kara Kartal, Lig'de Ankaragücü'ne konuk oldu...
Haberin yayılanma tarihi:03 Aralık 2023, Pazar

BEŞİKTAŞ TARAFTARI ANKARA'DA;

Beşiktaş taraftarı, deplasman tribünü yasağının kalkmasıyla ilk kez Eryaman Stadı'nda MKE Ankaragücü maçı izledi. Son olarak yıkılan 19 Mayıs Stadı'nda takımını MKE Ankaragücü deplasmanında destekleyen Siyah-Beyazlı taraftarlar, uzun yıllar sonra konuk takım tribünündeki yerini aldı.

Beşiktaşlı taraftarlar, stada toplu olarak otobüslerle geldi. Otobüslerin stada gelişi sırasında iki taraftar grubu arasında ufak atışmalar olsa da büyük bir olay meydana gelmedi.

BEŞİKTAŞ'TA GÖZLER FENER DERBİSİNDE!

Bu sonuçla birlikte Ankaragücü puanını 17'ye yükseltirken, Rıza Çalımbay yönetiminde ligdeki ilk puan kaybını yaşayan Beşiktaş 26 puana ulaştı. Ligin bir sonraki maç haftasında Beşiktaş evinde Fenerbahçe'yi ağırlarken, Ankaragücü sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek.

BEŞİKTAŞ RIZA HOCA İLE KAYBETMİYOR!

Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay ile ligde kaybetmiyor. Siyah-Beyazlılar'ın efsanesi ligde çıktığı 3 karşılaşmada 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Başakşehir 1-0
Samsunspor: 1-2
Ankaragücü: 1-1

ABOUBAKAR SUSTU, OX BÜYÜCÜSÜ COŞTU!

Beşiktaş'ın golünü ise 55. dakikada oyuna giren ve 74. dakikada Necip Uysal'ın asistinde fileleri havalandıran Alex Oxlade-Chamberlain attı. Siyah-Beyazlı takım ile bu sezon 19. karşılaşmasına çıkan tecrübeli oyuncu 3 gol ve 1 asist ile oynadı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki