Beşiktaş 1 KOYDU 3 Aldı!

Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi 1-0'lık skorla Kara Kartal kazandı...
Haberin yayılanma tarihi:02 Aralık 2018, Pazar

Beşiktaş'a Galatasaray karşısında 3 puanı getiren tek golü penaltıdan Ljajic kaydetti.

Bu sonucun ardından Beşiktaş puanını 24'e yükseltti. Galatasaray ise 24 puanda kaldı.

CÜNEYT ÇAKIR VE VAR DAMGASI

Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan derbi mücadelesine hakem Cüneyt Çakır ve Video Hakem Sistemi (VAR) damga vurdu.

Karşılaşmanın 17. dakikasında Beşiktaş'ın rakip ceza sahası içinde kullandığı çift vuruşta top Eren'in eline çarptı. Hakem Cüneyt Çakır, VAR incelemesinin ardından Siyah - Beyazlılar lehine penaltı kararı verdi.

İlk yarının son dakikalarında ise Galatasaray penaltı bekledi. Kullanılan serbest vuruşta Beşiktaş ceza sahasında top Vida'nın eline çarptı. Hakem Cüneyt Çakır VAR kontrolünün ardından devam kararı verdi.

Cüneyt Çakır, 66. dakikada bu kez Galatasaray lehine penaltı noktasını gösterdi. Çakır, VAR kontrolünün ardından pozisyonda Onyekuru'nun topu eliyle aldığını tespit etti ve penaltı kararını iptal etti.

Beşiktaş'ta Sürpriz Yok

Beşiktaş-Galatasaray derbisi öncesinde Siyah-Beyazlı ekibin kadrosunda sürpriz yaşanmadı. Pepe ve Babel'in yokluğunda Necip ve Mustafa Pektemek 11'de sahaya çıktı. 

Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi öncesinde sahaya çıkan 11'de sürpriz yaşanmadı. Sarpsborg maçında çok etkili bir performans gösterip 2 gol ve 1 asistle oynayan ancak son dakikada attığı gol sonrasında sol arka adalesinde zorlanmaya yaşayan Lens, Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından riske edilmezken, sakatlığı bulunan Pepe ve Babel'in yerine ise savunmada Necip, sol kanatta da Mustafa Pektemek forma giydi.

Beşiktaş'ta forvet hattında ise beklenildiği gibi Güven Yalçın sahaya çıktı. Sakatlığı nedeniyle Norveç'e götürülmeyen ve tedavisi tamamlanan Gökhan Gönül de riske edilmeyen bir diğer isim oldu. Beşiktaş'ta sağ bekte Adriano, sol bekte de Caner Erkin görev aldı. 

Etiketler: 1-0   Gs   derbi   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki