BEŞİKTAŞ 2 GALATASARAY 0

Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Youtube kanalına açıklamalarda bulunan Didem Karagenç, "Tarihi Beşiktaş yazar" ifadelerini kullandı...
Haberin yayılanma tarihi:02 Ekim 2023, Pazartesi

TARİHİ BEŞİKTAŞ YAZAR;

Karagenç  yaptığı açıklamalarda, "Tarihin ilk derbisi. Galatasaray ile oynadığımız ilk derbi maçıydı. Bir ilk gerçekleştirdik. Tarihi Beşiktaş yazar. Evimizde maçı 2-0 kazandık. Bu duyguyu anlatmam mümkün değil, çok mutluyuz. Derbide oynamak ve kazanmak müthiş bir şey. Üstümüzde bir kısmetsizlik vardı. Bugün onu üstümüzden attık. Umarım önümüzdeki maçlarda çok gollü bir Beşiktaş’ı izletiriz taraftarlarımıza." ifadelerini kullandı.

Aleksic'in Açıklamaları Şöyle:

“Bizim için çok önemli bir maçtı. Milli takımda da oynadım. Özellikle bu 10 gün benim için daha zordu. Biz Beşiktaş’ız, kalpten oynuyoruz. Bu maçı almaya ihtiyacımız vardı. Biz Beşiktaş’ız her maça galibiyet almak için çıkıyoruz. Dört haftadır oyun olarak çok üstünlük kurduk. Ama inanılmaz pozisyonlar ve penaltı kaçırdık. Bugün kenetlendik. Rakibi çok iyi analiz etmiştik. Daha farklı bir oyunla oynadık. Bu maç bizim çıkış maçımız olsun. Oyuncularım bütün öz verilerini ve yeteneklerini kullandılar. Çok hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Güzel bir maç oldu, tüm oyuncularımla gurur duyuyorum.” ifadelerini kullandı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki