BEŞİKTAŞ AHMET NUR ÇEBİ YÖNETİMİYLE 1-1 ERİYOR!

Beşiktaş, Pendikspor karşısında 1-1 berabere kaldı...
Haberin yayılanma tarihi:20 Ağustos 2023, Pazar

Kartal Evindeki İlk Maçını Kazanamadı;

Süper Lig'in ikinci haftasında Beşiktaş, evinde Pendikspor'u konuk etti. Siyah-Beyazlılar, taraftarı önünde çıktığı ilk lig maçında 1-1 berabere kaldı.

Pendikspor, Beşiktaş deplasmanından 1 puanı uzatma anlarında penaltıdan çıkardı.

Beşiktaş, Lig'de 2023/24 sezonunun ilk iç saha maçına çıktı.

Kartal, zorlu mücadeleden 90+6'da yediği golle beraberlikle ayrıldı.

Gol Perdesi 12. Dakikada Açıldı

Omar Colley, maçın 12. dakikasında Beşiktaş'ı öne geçirdi. Siyah-Beyazlılar'ı sol kanattan, ceza alanı yan çizgisinin hemen gerisinden kazandığı serbest vuruşta Hadziahmetovic ortasını yaptı. Ön direkte bomboş kalan Colley gerilerden gelip kafayı vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.

Colley İlk Golünü Attı

Beşiktaş'ın geçen sezonun devre arasında İtalyan takım Sampdoria'dan transfer ettiği Omar Colley, gösterdiği performans ile teknik direktör Şenol Güneş'in en güvendiği isimler arasında yer aldı. Gambiyalı stoper, Pendikspor maçında attığı golle Siyah-Beyazlı forma ile ilk kez gol sevinci yaşadı.

Colley İkiyi Attı Sayılmadı

76. dakikada Masuaku'nun kullandığı kornerde Beşiktaş, Omar Colley ile 2. golü buldu ama hakem, Masuaku'nun ortasında topun dışarıdan çevrildiğine karar verdi.

VAR Çağırdı Penaltı Çıktı

90+2'de Beşiktaş ceza sahası içinde Arthur Masuaku ile Thuram arasında yaşanan ikili mücadelenin ardından Pendikspor penaltı bekledi. VAR merkezi, Kadir Sağlam'a pozisyonu izlemesi yönünde tavsiye verdi. Hakem, penaltı kararı verdi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki