BEŞİKTAŞ BAĞIRSAKLARINI MI TEMİZLİYOR?

Beşiktaş denetleme kurulu, 2014-2015 yıllarında yapılan BJK Kongre üyeliklerini incelemek için düğmeye bastı.
Haberin yayılanma tarihi:10 Kasım 2016, Perşembe

Uzun zamandır Beşiktaş’ın kanayan yarası olan BJK kongre üyelik yapısı, denetleme kurulu tarafından gözlem altına alındı. 

2014-2015 senelerinde özellikle bazı yönetim kurulu üyeleri ve yakın çevreleri tarafından yapılan üyelikler camiada sıkça ’Kim hangi amaçla bu kadar üye yapıyor’ tartışmalarını gündeme taşımıştı. 

Konu Mahkemeye taşındı. İlk celse, Şubat ayında. 

Beşiktaş kongre üyeleri; içeriğinde bir Yönetim kurulunu üyesini ismi ile belirtilip kapsayan, benzer birkaç konu ile birlikte konuyu mahkemeye taşıdı. Beşiktaş camiası, mahkemeye intikal eden Kongre üyesi yapısının ilerleyen zamanlarda delillendirmek adına bu incelemenim yapıldığı iddialarını konuşuyor. Mahkemenin ilk celsesi, Şubat ayında yapılacak. 

Son 15 yıl araştırılsın.

Yalnızca 2-3 yılı kapsayan bu incelemenin BJK’nın kanayan yarası Kongre üyesi yapısı incelenmesinin, son 15 seneye yayılması için camianın büyük baskı yaptığı gelen bilgiler arasında. 

Hatırlanacağı üzere eski Başkan Yıldırım Demirören’in İki Bin, eski Beşiktaş Belediye başkanı İsmail Ünal’ın Yedi Yüz, son 4 yılda mevcut yönetici ve yakınlarının Dört Bine yakın kişiyi BJK Kongre üyesi yaptığı iddia edilmiş ve bu iddialar sıkça basında yer almıştı.

DUYDUK MU?
Özel Haber

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki