BEŞİKTAŞ BARCELONA'LI YILDIZIN PEŞİNDE!

Portekiz basınından Abola, Beşiktaş'ın ara transferde ilgilendiği Barcelona orta sahası Oriol Romeu için yeniden devreye girdiğini yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:06 Nisan 2024, Cumartesi

Siyah-Beyazlılar; Barça'nın rotasyonda faydalandığı 32 yaşındaki orta sahayı ilk 11'de değerlendirmek üzere gelecek sezon kadrosuna katmak istiyor. Katalan devi Barcelona ile 2026 yazına dek sözleşmesi bulunan deneyimli futbolcunun, ilk 11'de oynamak adına şu an kazandığından daha düşük bir ücret karşılığında Beşiktaş'ı tercih edebileceği belirtildi.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ TEKLİFİNE ZAM YAPACAK

Ara transferde Barcelona'nın kapısını 3 Milyon euroluk bir teklifl e çalan ve teklifi reddedilen Beşiktaş'ın, yaz döneminde Romeu'yu daha uygun bir ücret karşılığında bitirebileceği yazıldı. Öte yandan haberde; La Liga'nın bu sezonki flaş takımı Girona'nın de 32 yaşındaki orta saha ile ilgilendiği ifade edildi. Geçen sene takımlarının formasını giyen Romeu ile ilgili Girona Sportif Direktörü Quique Carcel, İspanyol basınına verdiği röportajda, "Bizim için değerli bir oyuncuydu. Onun geri döndüğünü görmek hoşuma gider" diye konuştu.

Sporx

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki