BEŞİKTAŞ BECERİKSİZ YÖNETİCİLER YÜZÜNDEN 'YATTIĞI YERDEN PARA KAZANANLARA' TAZMİNAT ÖDEMEYE DEVAM EDİYOR!

Siyah Beyazlıların, FIFA'lık olan Tyler Boyd dosyasından kötü haber geldi...
Haberin yayılanma tarihi:12 Mart 2024, Salı

BEŞİKTAŞ RESMİ;

''12 Mart 2024 tarihinde tarafımıza tebliğ edilen FIFA The Dispute Resolution Chamber – DRC (FIFA Uyuşmazlık Çözüm Kurulu ) kararına göre, Şirketimiz ile kontratını 4 Kasım 2022 tarihinde feshetmiş olan Profesyonel A Takım oyuncusu Tyler Boyd'a fesih tazminatı olarak 956.000 EUR'nun 4 Kasım 2022 tarihinden itibaren işleyecek yıllık 5% faizi ile birlikte ödenmesine karar verilmiştir. İlgili karara ilişkin hukuki süreç devam etmektedir.''

BONSERVİSİ 2.4 MİLYON EURO

ABD'li futbolcu, transfer olduğu günden beri bir türlü istenilen seviyeye çıkamadı. Ankaragücü'nde gösterdiği performansla dikkatleri çeken Boyd, sonrasında Kartal'ın radarına girdi. Beşiktaş da Ankaragücü'nde iyi bir sezon geçiren tecrübeli oyuncuyu 1 sezon sonra Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes'ten 2.4 Milyon Euro'ya transfer etti. Boyd, ilk sezonunda Beşiktaş'ta bekleneni veremedi. Ligi 1 golle tamamladı.

2021-2022 sezonunda Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen Tyler Boyd, bu sezon ise Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de sadece 45 dakika görev aldı. Sonrasında ise bir daha forma yüzü görmedi.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki