BEŞİKTAŞ BELEDİYEDE Kİ YASAK AŞKI KONUŞUYOR!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman’ın aşkı eşlerden boşandırdı...
Haberin yayılanma tarihi:16 Ağustos 2023, Çarşamba

İkilinin Bir Mekânda Birlikte Türkü Söylediği Görüntüler Ve Sosyal Medya Paylaşıldı;

iki çocuk babası Rıza Akpolat, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman ile aşk yaşadı.

Rıza Akpolat'ın yaşadığı aşkın ortaya çıkmasının ardından karısı Derya Akpolat, Bursa Orhangazi 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde boşanma davası açtı.

Derya Akpolat, eşinin yaşadığı aşkı duyar duymaz açtığı dava sonrasında Ocak 2022'de Rıza Akpolat'tan boşandı.

Başkan ve eşi arasında, gizliliği kapsayan özel bir protokolde anlaşma sağlandığı ve başkanın eşinin maddi taleplerini karşıladığı öğrenildi.

İkilinin, çekişmeli değil "anlaşmalı" boşandığı kaydedildi. Yasak aşkın ortaya çıkmasıyla gerçekleşen "anlaşmalı boşanmanın" ardından Derya Akpolat'ın boşandıkları duyulmasın diye eski eşinin soyismini kullanmaya devam ettiği öğrenildi.

BOŞANMA DAVASI AÇTI

Yasak aşkın diğer tarafındaki CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman'ın kocası Metin Ağırman da olup bitenlerin ardından boşanma davası açtı.

Mimar olan Metin Ağırman, Yeşim Ağırman ile İstanbul Anadolu Adliyesi 20. Aile Mahkemesi'nde Kasım 2022'de boşandı. Yeşim Ağırman da solayın duyulmaması için boşandığı kocasının soyismini kullanmaya devam etti. Ağırman aynı zamanda aktif halde CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı olarak görev yapmaya devam ediyor.

Rıza Akpolat ve yasak aşk yaşadığı CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman'ın ilişkisinin ortaya çıkması ve ardından Akpolat'ın boşanmasıyla birlikte İstanbul İl Örgütü hareketlendi.

Parti içerisinde ve Beşiktaş Belediyesi'nde dillendirilen olay sonrasında CHP Genel Merkezi'nin ne yapacağı partililer arasında merak konusu oldu.

TÜRKÜ SÖYLEDİLER

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve Yeşim Ağırman, Akpolat'ın boşanmasından birkaç hafta sonra 4 Nisan 2022'de bir mekânda birlikte türkü söylemişti. O dönem kamuoyuna yansıyan o videoda Akpolat sahnede bağlama çalıp türkü söylerken, o tarihte henüz eşinden boşanmamış olan Ağırman ise elinde mikrofonla Akpolat'a eşlik etmişti. İkilinin türküyü göz göze bakarak söylemesi dikkatleri çekmişti.

Halit TURAN / Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki