BEŞİKTAŞ BİTİYOR, HERKES BAKIYOR!

Kara Kartal ağır yaralı...
Haberin yayılanma tarihi:11 Mart 2024, Pazartesi

Beşiktaş Bu Maçla Birlikte 2012/13 Sezonundan Bu Yana 6 Gol İle İlk 15 Dakikalarda En Çok Gol Yediği Sezonu Yaşamış Oldu;

Kalyon Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi ev sahibi Gaziantep FK 2-0 kazanırken galibiyet golleri 9. dakikada Deian Sorescu ve 85. dakikada Denis Dragus'dan geldi. Bu sonuçla birlikte Fernando Santos'un yönetimindeki 10. lig maçında 6. kez gol atamayan Beşiktaş 46 puanda kalırken, Selçuk İnan yönetimindeki ilk maçından galibiyetle ayrılan Gaziantep FK 31 puana yükselmiş oldu. Ligin bir sonraki maç haftasında Beşiktaş evinde Antalyaspor'u ağırlarken, Gaziantep FK deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak.

RASHICA KALEYİ BULAMADI

Maçın 21. dakikasında Beşiktaş etkili geldi. Gedson'un taşıdığı topu sağ çaprazda önünde bulan Rashica'nın vuruşunda top yandan auta gitti.

AL-MUSRATI SAKATLIK YAŞADI

Beşiktaş'ta Al-Musrati 53. dakikada sakatlık yaşadı ve oyuna devam edemedi. Sol bileğine darbe alan Libyalı oyuncu, tedbir amaçlı olarak kenara geldi. Beşiktaş'ta Al-Musrati yerine 54. dakikada Daniel Amartey oyuna dahil oldu.

ABOUBAKAR VE GHEZZAL OYUNA GİRDİ

Maçın 62. dakikasında Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ile Vincent Aboubakar oyuna dahil oldu. Ernest Muçi ve Onur Bulut'un yerine oyuna dahil olan iki oyuncu da maçta etkinlik gösteremedi.

BEŞİKTAŞ İSTEDİĞİNİ BULAMADI

Beşiktaş, değişikliklere rağmen Gaziantep FK karşısında istediği tempoyu bulamadı. Rakip kalede tehlikeli olamayan Siyah-Beyazlılar, maçtan 2-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki