BEŞİKTAŞ BÜYÜK PARA KAYBETTİ YÖNETİM SESSİZ!

Siyah-Beyazlılarda aylardır yazılan ve konuşulan Gazprom sponsorluğunun, neden olmadığına dair yönetim kulağının üzerine yatmaya devam ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:12 Temmuz 2023, Çarşamba

MİLYONLARCA EURO HAVADA UÇUŞTU

Beşiktaş medya ve camiası, çok uzun süre Rus gazı Gazprom firması ile stat sponsorluğunun çok yakın zamanda imzalanma aşamasında olduğu iddiaları ile oyalandı. Ortaya atılan rakam ve haberlerde ‘Yüz Milyon Euro, dev gelir, tarihi anlaşma…’ olarak lanse edilse de daha sonrasında söz konusu firmanın yönetim tarafından adı dahi anılmaz oldu.

AS BAŞKAN, SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURMUŞTU!

BJK yönetim kurulu üyesi ve as başkan Serhan ÇETİNSAYA, kendisine ait sosyal medya hesabından çok konuşulan anlaşmayı Nisan ayında Kartal görseli ekleyerek paylaştı. Sonrasında konu ile ilgili genç idareciden tek bir açıklama gelmedi.

AHMET NUR ÇEBİ’DEN GAZPROM AÇIKLAMASI

BEŞİKTAŞ başkanı aylar önce gündemde ki sponsorluk anlaşması için "Stat için Gazprom ile görüşüyoruz. Bunun yanı sıra Kazakistan, Kore ve İngiltere'den firmalar da var." desede, konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçındı.

YÖNETİME ‘’SUS’ GELDİ!

Her ne olduysa-oldu ve Gazprom firması ile, imzalanacağı düşünülen anlaşma bir anda rafa kalktı. Öyle ki bu anlaşma ile ilgili yönetim ve yetkililerden tek bir açıklama dahi yapılmadı. On Milyonlarca Euro’nun konuşulduğu bu sponsorluk anlaşmamasının, kim ve hangi nedenlerle başarısızlıkla sonuçlandığı Siyah-Beyazlı camia da merak konusu.

SÜREÇ ÇOK KÖTÜ YÖNETİLDİ

Beşiktaş ve Gazprom arasında aylarca süren bu boş görüşmeler, git-geller, Vodafone'nu kaybetmeye sebep oldu. Stat içinde ve dışında bulunan Tabelaların erkenden sökülmesi, Vodafone konusunda son umutları da bitirdi.

DUYDUK MU? / ÖZEL HABER

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki