BEŞİKTAŞ ÇEYREK FİNALDE!

Kara Kartal Türkiye Kupası'nda Göztepe'yi Yenerek Çeyrek Finale Yükseldi...
Haberin yayılanma tarihi:10 Şubat 2022, Perşembe

BEŞİKTAŞ PENALTILARLA GÜLDÜ

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu mücadelesinde Beşiktaş ile Göztepe karşı karşıya geldi. Vodafone Park'ta uzatmalara giden zorlu maçtan gol sesi çıkmayınca, seri penaltı vuruşlarına gidildi. Penaltıların ardından kazanan, Beşiktaş oldu. Seri penaltı vuruşlarına giden maçta 3-1 skor ile Beşiktaş kazandı. Beşiktaş'ın, Barcelonalı yıldızı Pjanic'in ilk penaltıyı kaçırdığı seride, Göztepeli oyuncular Di Santo, Berkan Emir ve Lourency'nin de kaçırması ile Siyah-Beyazlılar Çeyrek Finale Uzandı

Şutlara Karşılık Kritik Müdahaleler

Zorlu karşılaşmada iki tarafın da iyi mücadelesi beğeni topladı. Ligde iddiası kalmayan Beşiktaş ile son haftaların çıkışa geçen takımlarından Göztepe, futbolseverlere bol pozisyonlu bir maç izletti. Hücum oyuncularının çok sayıdaki şutlarına savunma oyuncuları ve kalecilerden kritik müdahaleler cevap verdi.

Tünel Karıştı

Maçın hakemi Yasin Kol'un ilk yarının bitiş düdüğünü çaldığı anda taraflar arasında ipler gerildi. Vodafone Park'ta soyunma odasına giren oyuncular, tünelde birbirine girdi. Devre arasında çıkan tartışmanın Göztepe kaptanı Halil Akbunar ile Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Serdar Topraktepe arasında ateşlendiği öğrenildi. Çıkan tartışmanın ardından Beşiktaşlı oyuncular ile Serdar Topraktepe'nin, soyunma odasına gitmek için koridora giren Halil Akbunar'ın peşinden gittiği ve itişmelerin yaşandığı kaydedildi.

Batshuayi Kaçırmaya Devam Etti

Son dönemde yaşadığı bitiricilik sıkıntısı nedeniyle tepki gören Michy Batshuayi, Göztepe mücadelesinde de topları auta attı. Belçikalı forvet, Sarı-Kırmızılılar'a karşı 73'de girdiği oyunda 5 pozisyon yakaladı. Fakat bunların hiçbirini gole çeviremedi.

Beşiktaş Tribünleri Büyüledi

Uzatma dakikalarına kadar uzanan Beşiktaş-Göztepe maçında tribünler, yaptıkları tezahüratlar ile izleyenleri büyüledi. Beşiktaş taraftarı, dakikalarca gösterdikleri destek ile maçın penaltılara gitmesine engel oldu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki