'BEŞİKTAŞ DAHA AGRESİF OLMALI!'

BEŞİKTAŞ Başantrenörü Dusan Alimpijevic, deplasmanda alınan galibiyetin adından açıklamalarda bulundu....
Haberin yayılanma tarihi:20 Aralık 2023, Çarşamba

''KAZANMAK GÜZEL''

“Maçın ilk yarısında yeterince agresif değildik. Turnikeler canımızı yaktı. Ancak bu konuda agresif olmalıydık. Takımım ve oyuncularım için çok mutlu oldum. Türkiye ligindeki zor maçlardan sonra bu tür maçları oynamak kolay değil. Böyle bir takıma karşı kazandığımız için mutluyum. Dışarıdan bakınca güzel bir maç olmadı ama kazanmak güzel. Ofansif ribaundlar önemliydi. O ribaundları toplama adına ortaya koyduğumuz istek galibiyet yolunda çok önemliydi.”

Beşiktaş Emlakjet, Basketbol BKT Avrupa Kupası'nın 12. Haftasında Deplasmanda Cedevita Olimpija'ya Karşı Mücadele Etti Ve 88-83'lük Skorla Galip Geldi.

Karşılaşmanın gerçekleştiği Lübliyana'daki Stozice Arena'da, ilk çeyrek Siyah-Beyazlı takımın 29-22 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci çeyreğe sert savunma yaparak başlayan ev sahibi ekip, devre arasına girilirken skoru 42-43'e getirerek farkı 1 sayıya indirdi.

Beşiktaş Emlakjet, üçüncü çeyrekte farkı açarak son çeyreğe 67-61 önde başladı. Nefes kesen son bölümde üstünlüğünü koruyan Potanın Kartalları, maçı 88-83 kazanarak galibiyet sayısını 7'ye çıkardı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki