BEŞİKTAŞ DEPLASMAN FOBİSİNİ ATMAK İSTİYOR!

Kartal Teknik Direktörü Fernando Santos, göreve geldiğinden bu yana ligde 3 deplasman maçına çıktı, bunlardan sadece bir puan alındı...
Haberin yayılanma tarihi:24 Şubat 2024, Cumartesi

3 MAÇ, 1 PUAN!

Beşiktaş’ta yaşanan teknik direktör krizi sonrasında göreve getirilen Avrupa’nın ünlü isimlerinden Fernando Santos, İstanbulspor ile yarın oynanacak karşılaşmayla şanssızlık zincirini kırmak istiyor. Göreve geldiğinden bu yana ligde 3 deplasman maçına çıktı, bunlardan sadece bir puan çıkarırken, takım gol bile atamadı. Portekizli çalıştırıcı, İstanbulspor maçıyla bu şanssızlığı yıkmak istiyor.

KARTAL ÜRETEMİYOR;

Portekizli çalıştırıcı, görev geldiğinden bu yana ligde çıktığı üç deplasmandan da galibiyet almayı başaramadı. Biri golsüz Kayserispor beraberliği olmak üzere, Pendikspor’a 4-0 ile boyun eğen Santos yönetimindeki Siyah-Beyazlılar, daha sonra dış sahada oynanan Sivasspor karşılaşmasından da 1-0’lık skorla ayrılmıştı.

Beşiktaş’ın teknik patronunun tek tesellisi Ziraat Türkiye Kupası’nda oldu. Sergen Yalçın idaresindeki Antalyaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelen Siyah-Beyazlılar, Antalyaspor’u 2-1 ile geçti.Karşılaşmanın taktiğini uygulatan Fernando Santos’un yine savunma tedbirini elden bırakmadığı, ancak daha üretken bir futbol oynatmayı amaçladığı öğrenildi.

İSTANBULSPOR'LA 50. RANDEVU

Kara Kartal, Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda karşılaşacağı İstanbulspor ile 50. kez rakip olacak. Siyah-Beyazlılar, rakibine 20 yıldır boyun eğmiyor. Bu maç öncesi ligde Kartal, 13 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 mağlubiyetle topladığı 43 puan ve averajla 4. sırada yer alıyor. Sarı-siyahlılar ise 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 17 mağlubiyetle aldığı 12 puanla ligin son sırasında bulunuyor.

KARTAL 3 HAFTADIR GOL YEMİYOR

Beşiktaş, Süper Lig’de oynadığı son 3 müsabakada kalesini gole kapattı. Siyah-beyazlılar, bu süreçte Trabzonspor ve Konyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup ederken, deplasmanda karşılaştığı Kayserispor ile de 0-0 berabere kaldı.

İki takım arasındaki müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ve İlker Takpak yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Muhammet Ali Meteoğlu olacak.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki