BEŞİKTAŞ GÖZÜNÜ SÜPER LİG'İN GOLCÜLERİNE DİKTİ!

Siyah Beyazlılar, Gaziantep’te kiralık olarak forma giyen Romen golcü Dragus ve Sivasspor’un forveti Manaj’ı yakından takip ediyor...
Haberin yayılanma tarihi:11 Nisan 2024, Perşembe

BEŞİKTAŞ'IN SÜPER LİG'DEN İKİ GÖZDESİ;

Beşiktaş gelecek sezon için golcü arayışlarına başladı. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'in iki yıldız golcüsünün peşine düştü. Bu isimler Gaziantep’te kiralık olarak forma giyen Romen golcü Denis Dragus ve Sivasspor’un forveti Rey Manaj.

ANTEP'İN GOLCÜSÜ 2025'E KADAR S.LİEGE'DE

Dragus bu sezon Süper Lig'de 21 maçta, 10 gol ve 1 asiste imza atttı. Gaziantep FK'da kiralık olarak forma giyen 24 yaşındaki Romen golcünün bonservisi ise Standard Liege'de... Dragus'un Standard Liege ile olan sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

HEDEFTEKİ DİĞER İSİM MANAJ

Beşiktaş'ın hedefindeki bir başka isim ise Sivasspor forması giyen Rey Manaj... 26 yaşındaki Arnavut golcü bu sezon 22 maçta 13 kez fileleri havalandırmayı başardı. Sivasspor ile olan sözleşmesi ise 2026 yılında sona eriyor.

GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un da iki golcü için yönetime onay verdiği öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi'nin iki oyuncu için yakın zamanda kulüpleriyle görüşme gerçekleştireceği belirtildi.

Takvim

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki