Siyah-Beyazlılar Boateng transferinin ardından 15'e çıkan yabancı sayısını bu transferle birlikte yeniden 14'e indirdi.

Beşiktaş, sezon başında kadrosuna katmasına rağmen maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle lisans çıkaramadığı Hasic ile bugün 4 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş ile imzaladığı sözleşme sonrası 18 yaşındaki oyuncu, TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor'a kiralandı.

Siyah-Beyazlılar, Kevin-Prince Boateng transferi sonrası artan yabancı sayısı nedeniyle Hasic'i Ümraniyespor'a yarım sezon için kiralık olarak yolladı.

Beşiktaş Resmen Açıkladı

Beşiktaş, Ajdin Hasic'i sezon sonuna kadar Ümraniyespor'a kiraladığını açıkladı.

Siyah-Beyazlı takımın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcularımızdan Ajdin Hasic, 2019-20 sezon sonuna kadar Ümraniyespor’a kiralanmıştır" ifadeleri kullanıldı.