BEŞİKTAŞ HER YERDE LİDER!

Spor Toto Süper Lig’de liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, borsada da yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi oldu...
Haberin yayılanma tarihi:03 Eylül 2022, Cumartesi

BORSADA ZİRVE

İstanbul’da BIST 100 endeksi geçen ay yatırımcısına yüzde 20’nin üzerinde kazandırırken, spor hisseleri de pozitif seyrine devam etti. Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi geçen ay yatırımcısına yüzde 20’nin üzerinde kazandırırken, spor hisseleri de pozitif seyrine devam etti.

ZİRVENİN ADI BEŞİKTAŞ

Borsa İstanbul'da işlem gören spor şirketleri geçen ay yatırımcısını sevindirirken, Süper Lig’de liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, yüzde 88,8 ile borsada da yatırımcısına en fazla kazandıran spor şirketi oldu. Mağlubiyeti bulunmayan Beşiktaş, yeşil sahalardaki başarılı performansını borsada da sürdürdü. Beşiktaş aynı zamanda borsada Mart 2021’den bu yana en yüksek aylık kazancını elde etti.

Beşiktaş, geçen ay West Ham United takımında forma giyen Demokratik Kongolu defans oyuncusu Arthur Masuaku ile sözleşme imzalandığını duyurdu. Kulüp ayrıca Honda ile sponsorluk anlaşması imzalamıştı.

Odatv

Etiketler: Borsa   Beşiktaş   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki