BEŞİKTAŞ KABUSA ÇÖZÜM ARIYOR!

Yaşanan uzun süreli sakatlıklar siyah-beyazlıların istikrarını bozarken, fizik-kondisyona çözüm olması için ekibe performans antrenörü dahil edildi...
Haberin yayılanma tarihi:24 Ekim 2023, Salı

ZİRVEDEN ERKEN KOPUŞ;

Lig'de henüz 9 hafta oynanırken, Fenerbahçe'nin 11, Galatasaray'ın ise 9 puan gerisine düşen Beşiktaş, UEFA Konferans Ligi'nde de ilk iki maçından sadece 1 puan çıkarabildi. İki kulvarda da işlerin yolunda gitmediği siyah-beyazlılarda sonuçlar kadar yaşanan sakatlıklar da can sıkıyor. Şu an 6 futbolcu oynayamayacak durumda. Geçen sezon çapraz bağlarından ameliyat olan Tayyip Talha ile trafik tartışması sonrası darp edilen ve adalesinden ameliyat olan Emrecan dışında, Salih, Bailly, Umut Meraş ve Amartey'in problemleri var.

GHEZZAL 7 MAÇ KAÇIRDI

Bodo-Glimt ile perşembe günü deplasmanda oynanacak UEFA Konferans Ligi mücadelesine kadar Salih Uçan'ın yetişmesi, Gedson'un da ayağındaki ağrıların geçmesi ümit ediliyor. Beşiktaş sezon başından bu yana 13 futbolcusundan farklı maçlarda yararlanamadı, bu da takımın istikrarını bozdu. Fizik-kondisyon durumuna çözüm olması için ekibine Hırvat atletik performans antrenörü Toni Modric'i dahil etti. Mert Günok 4, Colley 1, Masuaku 5, Gedson 5, Ghezzal 7, Cenk Tosun 3, Salih Uçan ve Umut Meraş 1 maçı kaçırdı.

EN SIKINTILISI STOPER

Siyah-Beyazlılarda bu sezon takıma transfer edilen Amartey, Rebic, Bailly, Chamberlain çeşitli problemler yaşayan oyuncular arasındaydı. Chamberlain, sadece hazırlık maçı kaçırıp resmi müsabaka kaçırmazken, Amartey 3 kez sakatlık yaşayıp şu ana dek 3 karşılaşmaya çıkamadı. Bu haftaki maçlarda da takımdaki yerini alması beklenmiyor. Rebic, bel ağrıları nedeniyle 2 mücadelede görev yapamamıştı. Uyluk ve omuz sakatlığı dışında şimdi de ayağından sakatlık yaşayan Bailly ise geldiği günden bu yana yalnızca 4 maça çıktı, 4 müsabakayı ise kaçırdı.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki