BEŞİKTAŞ KARAVELİ İLE OLMUYOR!

Süper Lig'de ikincilik yarışı içinde olan Beşiktaş ve Başakşehir karşı karşıya geldi...
Haberin yayılanma tarihi:07 Mart 2022, Pazartesi

Karşılıklı Gollerin Sahne Olduğu Maç Adeta Nefes Kesti

44 puanlı Kara Kartal, taraftar desteğini arkasına alarak kazanmayı ve sıralamada rakibinin üzerine çıkmayı hedefliyordu. Başakşehir ise zorlu deplasmanda 3 puanı kapıp yeniden yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyordu. Karşılaşma 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN İKİNCİLİK MÜCADELESİ

Beşiktaş, evinde kazanıp rakibini sıralama geçmek istiyordu. Karşılaşmanın kadın ve çocuk taraftarlara ücretsiz olacağının açıklanmasından sonra Siyah Beyazlı taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterdi. 4 maçlık galibiyet serisi Karagümrük karşısında sona eren Başakşehir ise zorlu deplasmanda 3 puanı kapıp yeniden yükselişe geçmenin hesaplarını yapıyordu. Maç 2-2'lik beraberlikle sonuçlandı.

BAŞAKŞEHİR'İN İLK ŞUTU GOL OLDU

35'inci dakikada Başakşehir, Trezeguet'nin golüyle 1-0 öne geçti. Beşiktaş ceza sahasına atılan topta bir karambol yaşandı. Serdar Saatçı'nın uzaklaştırmak istediği top, Trezeguet'nin önüne düştü ve Mısırlı futbolcu, golü yaptı. Mısırlı yıldız Süper Lig'deki 4. golünü atmış oldu. Mısırlı hücumcunun 4 golünün 3'ü deplasmanlarda geldi. Başakşehir'in ilk şutu böylece gol olmuş oldu.

6 DAKİKA SONRA BEŞİKTAŞ CEVAP VERDİ

Maçın 41'inci dakikasında Beşiktaş, Güven Yalçın'ın golüyle skorda dengeyi buldu. Can Bozdoğan'ın getirdiği topta ceza yayı üzerinde topla buluşan Güven Yalçın, ayak içiyle sağ köşeyi gördü ve skoru 1-1'e getirdi. Güven Yalçın, bu sezon Süper Lig'deki 5. golünü kaydetti.

İKİNCİ YARI GOLLE BAŞLADI

Maçın 54'üncü dakikasında Beşiktaş bir kez daha skorda dengeyi buldu. Kenan Karaman 2-2'ye getirten golü kaydetti. Rachid Ghezzal, sağ kanattan çalımlarla ceza sahasına girdi. Ortasında Teixeira'nın vuruşu direkten döndü. Dönen topu Kenan Karaman tamamladı ve Siyah Beyazlılara beraberliği getiren golü attı. Bu gol aynı zamanda Kenan Karaman'ın Beşiktaş formasıyla ilk golü oldu.

STOPER TANDEMİ DEĞİŞTİ

Beşiktaş'ta Medipol Başakşehir mücadelesinde savunmanın ortasında Welinton ve Serdar Saatçı görev aldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli, Başakşehir karşılaşmasında savunmanın ortasında değişikliğe gitti. Tecrübeli teknik adam, Montero'nun yerine stoperde Serdar Saatçı'ya görev verdi. Siyah-beyazlılarda, iki maçlık aranın ardından savunmada görev yapan isimler değişmiş oldu. Beşiktaş'ın Sivasspor ve Kayserispor ile oynadığı karşılaşmalarda Welinton - Montero ikilisi görev yapmıştı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki