BEŞİKTAŞ KORSAN KRİPTO PARA SATIŞINA SAVAŞ AÇTI!

Beşiktaş’tan, Fan Token ve Beşiktaş Coin açıklaması...
Haberin yayılanma tarihi:29 Ağustos 2022, Pazartesi

BEŞİKTAŞLILAR DİKKAT!

BJK resmi sitesinden, Siyah-Beyazlı kulüp ile bağı olmadan korsan satış yapan bir takım mecralar için taraftar ve üyelerini uyardı.

Taraftarlarımıza Önemli Duyuru;

Değerli Taraftarlarımız,

Kötü niyetli bazı kişilerce, Beşiktaş Fan Token / Beşiktaş Coin / BJK Coin / BJK NFT vs. adlar altında girişimlerde bulunulduğunu tespit etmiş; bu girişimin Kulübümüzle herhangi bir ilgisi bulunmadığını 06.05.2021 tarihinde kamuoyuna açıklamıştık. Bu iş için açılmış olan internet siteleri ve ilgili kişiler hakkında gerekli hukuki işlemler de derhal başlatılmıştı.

Kulübümüzün verdiği güven ile yatırım yapma isteğinizi bu şekilde kötüye kullanan fırsatçılarla her alanda mücadele ediyor olsak da bu mücadelede en önemli görev siz taraftarlarımıza düşmektedir. Bu ve benzeri hukuk dışı girişimlerle kurulan web siteleri ve benzeri oluşumlar kulübümüzün hukuki girişimleriyle yasaklanmıştır. Bugünden sonra da ilgililer hakkında hukuken gereken yapılacaktır.

Kulübümüzün resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan bilgiler haricinde, kendisini kulübümüzün görevlisiymiş ya da kulübümüzle sözleşme ilişkisi kurmuş gibi tanıtan hiçbir kişi veya kuruma itibar etmemenizi; böyle bir girişimi tespit ettiğinizde Kulübümüze bildirmenizi önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Beşiktaş JK

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki