BEŞİKTAŞ MASUAKU İLE BİRLİKTE 'İÇE' DÖNÜYOR!

Cenk Tosun’la yeni sözleşme için anlaşıp, Masuaku’nun bonservisini alan Beşiktaş, kiralık oyuncular Alexandru Maxim ve Tayfur Bingöl’ü de kulüpleriyle el sıkışarak kadrosunda tutmanın hesaplarını yapıyor...
Haberin yayılanma tarihi:19 Nisan 2023, Çarşamba

MAXİM & TAYFUR SORUNSALI

Tayfur’u sezon başında Alanyaspor’dan kadrosuna katan Kartal, Maxim’i ise ara transferde Gaziantep FK’dan kiralamıştı. Tayfur’un sözleşmesinde 1,5 Milyon Euro'luk satın alma opsiyonu bulunuyor. Maxim’in kiralık kontratında ise herhangi bir opsiyon yer almıyor.

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR

Siyah-Beyazlılar olumlu performansını sürdürmesi halinde Maxim için sezon sonu Gaziantep FK ile masaya oturacak. 32 yaşındaki Rumen futbolcunun bonservisinin 2-2,5 Milyon Euro'ya alınabileceği hesaplanıyor. Gaziantep FK ile sözleşmesi 2024’te bitecek olan Maxim geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada kulüplerin anlaşması halinde kariyerine Beşiktaş’ta devam etmekten büyük mutluluk duyacağını ifade etmişti.

Beşiktaş, Tayfur Bingöl için de Alanyaspor’la anlaşma zemini arayacak. Akdeniz ekibinden 1,5 Milyon Euro'luk satın alma opsiyonunda indirim isteyecek olan Siyah-Beyazlılar anlaşma sağlanırsa Tayfur’un bonservisini de alacak.

REDMOND'LA DA DEVAM

Kartal’da Redmond’un da mutlaka kadroda tutulması planlanıyor. Sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek İngiliz yıldızın kararına göre yol haritası çizilecek. Kalmaya karar verirse Redmond’la 2+1 yıllık sözleşme yapılacak.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki