Beşiktaş - Partizan Son Dakika Bilgileri!

UEFA Avrupa Ligi Play-Off rövanş maçında temsilcimiz Beşiktaş, evinde Partizan'ı konuk edecek. Sırbistan'da oynanan ilk maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Beşiktaş, Vodafone Park Stadı'nda taraftarlarının da desteğiyle Partizan'ı devirerek gruplara kalmak istiyor.
Haberin yayılanma tarihi:29 Ağustos 2018, Çarşamba

Avrupa Ligi'nde gruplara adını yazdırmak için play off turu maçına çıkan Beşiktaş tur şansını ikinci maça bıraktı.

İlk maçta Partizan ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, ikinci maçta ev sahibi avantajını da kullanarak adını gruplara yazdırmak istiyor. Belgrad'ta oynanan ilk maçta sahadan 1-1 beraberlikle ayrılan Beşiktaş, kendi evindeki maça avantajlı çıkacak. Deplasmanda alınan skoru burada iyi değerlendirmek isteyen Kara Kartallar, turun favorisi olarak görülüyor. Beşiktaş'a tur atlamak için her türlü galibiyet ile golsüz eşitlik yetiyor.

Beşiktaş - Partizan maçı ne zaman oynanacak?

Beşiktaş ile Partizan’ın karşı karşıya geleceği UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Play-Off rövanş maçı, 30 Ağustos perşembe günü oynanacak.

Beşiktaş - Partizan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Vodafone Park Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 21.00'da başlayaak. Zorlu maç D-Smart Spor ekranlarından naklen yayınlanacak.

Beşiktaş’a Rumen hakem

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu’nda 1-1’in rövanşında Partizan’ı konuk edecek olan Beşiktaş, taraftarı önündeki karşılaşmayı kazanarak gruplara kalmayı hedefliyor. 30 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de Vodafone Park’ta oynanacak olan karşılaşmanın hakemleri belli oldu. Romanya Futbol Federasyonu’ndan Ovidiu Hategan’ın yöneteceği karşılaşmada, Octavian Sovre ve Sebastian Gheorghe, yardımcı hakem olarak görev alacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Sebastian Coltescu olacak.

Sahne Negredo'nun

Beşiktaş’ta transfer dönemini uzun süre meşgul eden ve takımdan gönderilmesi gündemde olan Alvaro Negredo, transfer döneminin bitimine son günler kala uçuşa geçmişti. UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda LASK Linz deplasmanında attığı son dakika golüyle takımını Play- Off’a taşıyan, ligde de Erzurumspor ve Antalyaspor filelerini sarsan İspanyol futbolcu, yarınki Partizan maçında da takımının en önemli hücum silahı olacak.

Kırmızı kart cezası sebebiyle Sırbistan’daki ilk maçta görev yapamayan deneyimli oyuncu, Vodafone Park’ta gollerine devam etmek için çaba gösterecek.

Takım çalışmalarında ortaya koyduğu hırslı futbolla dikkat çeken Negredo, peş peşe gollerini sıralamasının ardından tekrardan teknik direktör Şenol Güneş’in beğenisini kazanmıştı.

'Sürprize izin yok'

UEFA Avrupa Ligi Play-Off rövanşında yarın akşam Partizan’la Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek olan Siyah-Beyazlılar, tüm planlarını tur atlamak üzerine yaptı. Dün bu mücadelenin hazırlıklarına başlayan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularına uyarılarda bulundu. Başarılı teknik adam, “İlk maçta rakibimiz karşısında zorlandık. 1-1’lik sonuca bakılırsa avantaj bizde. Ancak Vodafone Park’taki mücadeleye ilk maçı düşünmeksizin çıkacağız. En ufak bir konsantrasyon kaybı, bizi telafisi olmayan durumlara sokabilir. Bundan dolayı taraftarımız önünde çıkacağımız karşılaşmada ilk andan itibaren rakibimize baskıyı kurup erken bir gol bulmalıyız” ifadelerini kullandığı bildirildi.

‘Antalya’yı unutturmalıyız’

Partizan’ın İstanbul’a sürpriz yapmak için geleceğini kaydeden Güneş, “Rakibimizin bize evimizde sürpriz yapmasına izin vermeyeceğiz. Rakibimizi yenerek hem Avrupa Ligi’nde gruplara kalacağız hem de Antalyaspor mağlubiyetini taraftarımıza unutturacağız” dediği öğrenildi.

Maç biletleri satışa çıktı

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk karşılaşmasında Partizan ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş’ın, 30 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de Vodafone Park’ta oynayacağı ikinci maçın biletleri satışa çıkardı. Bir kişinin en fazla 5 bilet alacağı mücadelenin fiyat tarifesi ise 90 ile 800 TL arasında değişiyor.

 Vodafone Park’ta oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları şu şekilde:

 1. Kategori: 245 TL

 2. Kategori: 225 TL

 3. Kategori: 205 TL

 4. Kategori: 195 TL

 5. Kategori: 165 TL

 6. Kategori: 150 TL

 7. Kategori: 100 TL

 8. Kategori: 90 TL

 VIP: 680TL

 1903 A-E: 680 TL

 1903 B-D: 750 TL

 1903 C: 800 TL

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki