BEŞİKTAŞ SANTOS İLE GOLÜ UNUTTU!

Siyah-Beyazlı ekip, Portekizli teknik adamın göreve getirilişinden önce oynanan 19 lig maçında 30 gol kaydetti...
Haberin yayılanma tarihi:13 Mart 2024, Çarşamba

Lig'in 29. Haftasında Deplasmanda Gaziantep'e 2-0 Yenilen Beşiktaş, Teknik Direktör Fernando Santos Yönetiminde Gol Yollarında Sıkıntı Yaşıyor;

Siyah-beyazlı ekip, Portekizli teknik adamın göreve getirilişinden önce oynanan 19 lig maçında 30 gol kaydetti. Beşiktaş, Santos yönetiminde ise 10 karşılaşmada 9 kez fileleri havalandırdı. Bu istatistikle Beşiktaş, bu sezon görev yapan teknik direktörler arasında en düşük gol ortalamasını 0,9'la Portekizli çalıştırıcı idaresinde yaşadı.

GOL ATMAK BEŞİKTAŞ'IN GENLERİNDE VAR!

Sezonun ilk 7 haftasında Beşiktaş'ın başında yer alan Şenol Güneş yönetiminde Kara Kartal, 10 gol atarken, daha sonra göreve gelen Burak Yılmaz idaresinde ise 4 maçta 7 kez fileleri havalandırdı. Burak Yılmaz'ın ardından takımın başına getirilen Rıza Çalımbay, 5 maçlık görev süresinde 6 gole şahitlik etti. Fernando Santos'tan önce 3 karşılaşmada görev alan Serdar Topraktepe, 7 golle Siyah-Beyazlı ekibin bu sezonki en yüksek gol ortalamasına ulaşan çalıştırıcısı oldu.

Kartal, Şenol Güneş'le maç başına 1,42, Burak Yılmaz'la 1,75, Rıza Çalımbay'la 1,2, Serdar Topraktepe'yle de 2,3 gol ortalaması yakaladı.

SADECE KONYA VE İSTANBULSPOR!

Beşiktaş, Fernando Santos'un görev yaptığı 10 maçta 4 kez sahadan mağlup ayrılırken hiçbir yenilgisinde rakiplerinin gollerine karşılık veremedi. Santos'un Beşiktaş'ını mağlup eden Siltaş Yapı Pendikspor, EMS Yapı Sivasspor, Galatasaray ve Gaziantep FK Siyah-Beyazlılarla oynadığı maçlarda ilk golü kaydeden taraf oldu ve 90 dakikanın sonunda sahadan 3 puanla ayrıldı.

Deneyimli teknik adam, sadece takımının kazandığı 4 müsabakada gol sevinci yaşayabildi. Santos yönetiminde Siyah-Beyazlı ekip, VavaCars Fatih Karagümrük, Trabzonspor, Tümosan Konyaspor ve İstanbulspor karşısında gol atabildi. Beşiktaş, Santos yönetiminde çıktığı Yukatel Adana Demirspor ve Mondihome Kayserispor maçlarında ise rakipleriyle golsüz berabere kaldı.

beIN

Etiketler: Santos   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki