BEŞİKTAŞ SEMTİNDE İŞLENEN CİNAYETİN SEBEBİ 400 DOLAR!

Kıraathane işleten İsmail Karabıyık’ın, alacak verecek meselesinden dolayı öldürüldüğü ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Şubat 2024, Cuma

İstanbul Beşiktaş'ta Doğup Büyüyen İsmail Karabıyık Önceki Gün Sabah Saatlerinde Başından Tek Kurşunla Vurulmuş Halde Ölü Bulunmuştu;

Sinanpaşa Mahallesi'nde evli ve bir kız çocuğu babası kıraathane işletmecisi İsmail Karabıyık (43), saat 01.00 sıralarında işyerinden ayrılarak yan sokaktaki evine gitti. Sabah saatlerinde evinden çıkan Karabıyık, tekrardan kıraathaneye gitti. Bir süre işyerine gelen çalışan, Karabıyık'ı sabah başından vurulmuş halde kanlar içerisinde yerde yatarken bulundu.

Asayiş Şube Cinayet Büro Amirliği ekipleri kısa sürede olayın intihar değil bir cinayet olduğunu belirledi. Çünkü yanında silah da yoktu. Çevredeki kamera görüntülerini inceleyen polis, İsmail Karabıyık'ın bir dönem iş ortaklığı yaptığı Mehmet A.'nın taksi ile gelip içeride ateş ettikten sonra bölgeden ayrıldığını saptadı.

BORÇ MESELESİ

Cinayet Masası dedektifleri Mehmet A.'yı yakalamayı başardı. Hamamda yakalanan Mehmet A. ile öldürdüğü İsmail Karabıyık arasında 400 Dolar'lık bir borç meselesinin olduğu, bu borç nedeniyle yaşanan tartışma sonrasında cinayetin işlediği iddia edildi.

Yunus Emre SAVAK / Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki