BEŞİKTAŞ STOPERİ BEDAVA GETİRECEK!

Kadro yetersizliği göze çarpan Kara Kartal'da transfer çalışmaları devam ederken, stoper arayışları için çalışmalar sürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:27 Ocak 2024, Cumartesi

KARTAL'IN YENİ SINAVI SİVAS;

Lig'in 22. haftasında sahasında Yukatel Adana Demirspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta yüzler bir türlü gülmüyor. Önceki hafta deplasmanda Siltaş Yapı Pendikspor'a 4-0 mağlup olan Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'in 23. haftasında EMS Yapı Sivasspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek.

BEŞİKTAŞ'A SAMBACI STOPER

Kadro yetersizliği göze çarpan Kara Kartal'da transfer çalışmaları devam ederken, stoper arayışları için çalışmalar sürüyor. Siyah-Beyaz 'acil' şekilde takviye yapılacak olan defans bölgesi için adaylara yeni bir isim daha eklendi. Savunma bölgesi için dört koldan girişimlerine devam eden Beşiktaş yönetimi, Palmeiras'ın 30 yaşındaki tecrübeli stoperi Luan'ı da transfer listesine dahil etti.

Bir çok isimle görüşmelerde bulunan ancak henüz bir sonuç alamayan Kartal, teknik direktör Fernando Santos'un önerdiği isimler arasında yer alan Luan için devreye girdi. Beşiktaş, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 1.86 boyundaki Brezilyalı savunmacıyı kiralamak istiyor. Kara Kartal oyuncuyu ikna ederken; 7 senedir formasını giydiği Palmerias'tan somut yanıt bekliyor.

Fotomaç

Etiketler: Luan   transfer   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki